No SSO cookie

Renault, Lotus si Virgin isi schimba numele din 2012

voteaza
(0/ 0)
Renault, Lotus si Virgin isi schimba numele din 2012
Formula 1 · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Federatia Internationala de Automobilism a confirmat in mod oficial schimbarea numelor a trei dintre echipele din Formula 1, Renault, Lotus si Virgin.

 
 

Federatia Internationala de Automobilism a anuntat oficial ca va permite echipelor de Formula 1 Renault, Lotus si Virgin sa-si schimbe numele incepand cu sezonul 2012.

'' FIA, in baza sprijinului exprimat de comisia pentru Formula 1 condusa de Bernie Ecclestone, care a avut o intrunire la Geneva in data de 3 noiembrie, aproba schimbarea numelor celor trei echipe.'' a sunat comunicatul oficial al Federatiei Internationale de Automobilism.

Astfel, echipa Lotus Renault GP va deveni Lotus, Team Lotus va deveni Caterham F1 Team, in vreme ce Marussia Virgin Racing se va transforma in Marussia F1 Team.

Acest anunt oficial FIA face ca procesul dintre fostele echipe Renault si Team Lotus cu privire la utilizarea numelui de ''Lotus'' sa inceteze. De asemenea, este de mentionat ca fosta echipa Virgin va avea ca sponsor principal incepand cu sezonul viitor compania ruseasca Marussia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (2)

scris de carmenflorin

dupa noul botez nu ne ramane decat sa le uram succes

scris de sims

ce de schimbari

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1840 :: 22.17MB