No SSO cookie

Honda cu trei roti la Geneva

voteaza
(0/ 0)
Honda cu trei roti la Geneva
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fabrica japoneza a prezentat un concept cu trei roti si un scaun la Salonul Auto de la Geneva. Noutatea, care vizeaza schimbarea circulatiei citadine, vine sub numele de 3R-C.

 
 

Schimbarea circulatiei citadine este un subiect continuu printre fabricantii de masini, multitudinea imaginilor de viitor prefigureaza vehiculele cu un scaun si trei roti.

Anul trecut Nissan si BMW au prezentat cate un vehicul asemanator. La Geneva si Honda li se alatura cu propria viziune cu trei roti si un scaun sub numele de 3R-C.

Conceptul propulsat electric este mai degraba un fel de moto-scuter decat masina, acoperisul creat din plastic acopera cabina doar dupa parcare. In timpul miscarii, acoperisul formeaza o bula de protectie in jurul conducatorului, iar portbgajul care se poate inchide a fost proiectat in frontul lui 3R-C.

Vehiculul va merge pe anvelope de motor si se poate conduce cu volan. Deocamdata nu este planificata fabricatia in serie. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0839 :: 15.05MB