No SSO cookie

Montezemolo: Cursele ar trebui sa fie programate mai tarziu

voteaza
(0/ 0)
Montezemolo: Cursele ar trebui sa fie programate mai tarziu
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Presedintele Ferrari a declarat ca are de gand sa solicite schimbarea orei de desfasurare a majoritatii curselor de Formula 1, in conditiile in care ora 2 dupa-amiaza nu este o ora foarte potrivita pentru cei mai multi telespectatori.

 
 
Luca di Montezemolo, presedintele echipei de Formula 1 Ferrari, a declarat ca ar fi mai bine ca Marile Premii sa se desfasoare la ore mai tarzii din dupa-amiaza sau chiar seara, pentru a se atrage un numar mai mare de telespectatori.

Cele mai multe dintre cursele cuprinse in calendarul F 1 in acest moment au loc incepand cu ora 14, iar in acest fel, crede italianul de la conducerea Ferrari, Formula 1 greseste si nu stie sa-si atraga un public mai vast.

'' Nu cred ca este foarte bine ca in iulie sau august cursele sa inceapa la ora 2, ora la care majoritatea oamenilor dorm sau stau la plaja. '' a declarat Montezemolo, care a dat si exemplul fotbalului, unde, in campionatele importante, meciurile incep cel mai devreme la ora cinci dupa-amiaza.

Montezemolo nu a ratat ocazia de a afirma din nou ca ar fi benefic pentru Formula 1 ca echipelor importante sa li se permita sa aiba si o a treia masina, chiar daca aceasta ar fi coordonata de o alta echipa.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1359 :: 19.52MB