No SSO cookie

Planuri mari la Saab

voteaza
(0/ 0)
Planuri mari la Saab
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

De la schimbarea de proprietar, suedezul Saab a luat elan nou. Desi anul trecut era sa se inchida, conform planurilor actuale, in 2 ani de zile vor sa creasca capacitatea de productie de 6 ori si au nevoie si de forta de munca noua pentru acesta.

 
 

De cand olandezul Spyker conduce filiala GM, sosesc vesti tot mai bune din Trollhättan. Victor Muller, CEO al Spyker a dezvaluit ca pana in 2012 vor sa creasca productia la 120 de mii de bucati anual, si pentru asta vor avea nevoie de 500 de muncitori noi. Fabrica va primi o injectie de capital de 1 miliard de dolari.

In 2009 au fabricat doar 20 de mii de masini, fata de 90 de mii cu un an inainte. Trebuie luat in considerare ca in cazul Saab functionarea va fi profitabila doar daca productia depaseste 100 de mii de bucati; in acest an reusesc sa vanda aproximativ 50 de mii de masini si in prezent firma dispune de 4000 de angajati.

Cu anunturi asemanatoare ne intalnim mai rar, dar cu cresterea economiei poate si piata auto isi revine.

 

Cuvinte cheie:
Saab | GM | Spyker |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1125 :: 22.11MB