No SSO cookie

Saab 9-5 si 9-3 primesc propulsoare noi

voteaza
(0/ 0)
Saab 9-5 si 9-3 primesc propulsoare noi
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Saab a anuntat faptul ca modelele 9-3 si 9-5 vor primi propulsoare noi incepand de anul viitor. Saab doreste sa ofere o gama cat mai variata de motorizari pentru a tine pasul cu concurenta.

 
 
Modelul Saab 9-5

Noul Saab 9-5 a primit doua motorizari noi. Este primul model Saab care combina tractiunea (INDICIU)integrala cross-wheel drive cu un propulsor diesel. Acesta a primit noul diesel 2.0 TTiD si un nou propulsor pe benzina de 1.6 litri.

Propulsorul 2.0 TTDi
dezvolta o putere maxima de 187 CP si cuplu de 400 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in mai putin de noua secunde. Consumul mixt declarat este de 6 litri/100 km, iar emisiile sunt de 159 CO2/km .

Propulsorul de 1.6 litri
dezvolta o putere maxima de 178 CP. Consumul declarat este de 8 litri/100 km, iar emisiile sunt de 179 CO2/km. Modelul dotat cu propulsorul 1.6T este disponibil si cu tractiune frontala si transmisie manuala.

Pe langa propulsoarele noi, modelul Saab 9-5 a primit si sistemul ACC (Adaptive Cruise Control). Acesta permite soferului sa seteze o viteza la care doreste sa circule, iar masina incearca sa mentina aceea viteza, dar pastrand o distanta sigura fata de masina din fata. In caz de pericol, computerul de bord al masinii va avertiza soferul prin alarme sonore.

Modelul Saab 9-3 facelift

Noul Saab 9-3 facelift va primi un nou propulsor 1.9 TTiD disponibil in trei versiuni: 128 CP, 158 CP si 178 CP. Toate cele trei propulsoare au fost realizate pentru a oferi un consum cat mai redus, fiind dotate cu sisteme bi-turbo. Consumul estimat este de aproximativ 5 litri/100 km, iar emisiile sub 120 g CO2/km.

Noul Saab 9-3
va primi de asemenea din standard pneuri cu coeficient redus de frecare, indicator pentru schimbarea optima a vitezei, scaune incalzite si imbunatiri aerodinamice.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2275 :: 15.06MB