No SSO cookie

In 2012 vine noul Saab 9-3

voteaza
(0/ 0)
In 2012 vine noul Saab 9-3
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Saab Spyker Automobiles NV, care s-a fondat nu de mult, a confirmat si in mod oficial ca va prezenta un model nou de categorie medie . Noul 9-3 este un pilon de baza al reiinvierii marcii.

 
 

Pe langa innoirea paletei de modele, planuiesc si introducerea unor noi tipuri. Anul viitor este asteptat noul compact 9-4X dezvoltat impreuna cu GM si fabricat in Mexic. Pe langa asta, si din varianta combi de 9-5 va fi un combi de teren cu tractiune 4x4 si cu garda la sol ridicata, care va ajunge in saloane cu numele de 9-5X. Masina lor, cu dimensiuni mai mici, o dezvoltare noua cunoscuta sub numele de 9-1- pe langa injectia de capital de 1 miliard de dolari ar necesita si mai multi bani, dar pentru asta asteapta o stare economica mai buna. Cel mai important model va  fi noul 9-3 care, conform planurilor, soseste in 2012. 

Pana la despartirea fata de grupul GM va mai dura o vreme. Pana atunci se lucreaza la introducerea noilor modele Saab si Spyker. Astea vor fi dezvoltate in viitor in comun si vor fi comercializate prin reteaua deja existenta de 1100 saloane al Saab-ului. Compania spera ca din 2012 vor fi din nou profitabili.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1235 :: 17.78MB