No SSO cookie

Rimac One - Un supercar electric de 750.000 de euro

voteaza
(5/ 1)
Rimac One - Un supercar electric de 750.000 de euro
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va prezentam astazi un model exceptional. Un model electric care are performantele lui Bugatti Veyron. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi in continuare acest articol.

 
 

Cam atata costa acest supercar electric.
El este propulsat de 4 motoare electrice, totalizand 1088 CP, accelerand de la 0 la 100 km/h in doar 2.8 secunde si avand o viteza maxima de 305 km/h. Cat despre autonomie, puteti circula cu o singura incarcare 600 km. Impresionant pentru o masina electrica.
Pretul e ridicat si datorita implicarii unor nume mari din industria auto, putand mentiona Pininfarina, Vilner, HRE, Giugiaro.
Masina nu e atat de scumpa daca ne gandim ca are aceleasi performante ca si un Bugatti Veyron dar la jumatate din pretul acestuia. In plus, este o masina ecologica.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2954 :: 17.79MB