No SSO cookie

Fiat 500 Abarth tunat de Romeo Ferraris

voteaza
(0/ 0)
Fiat 500 Abarth tunat de Romeo Ferraris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Romeo Ferraris este un tuner italian specializat pe cresterea performantei unor modele deja puternice. Cea mai recenta creatie a tunerului se bazeaza pe puternicul Fiat 500 Abarth Monza.

 
 
Modelul Fiat 500 Abarth Monza este o editie limitata inspirata de celebrul circuit de la Monza. Modeul Fiat 500 a suferit o serie de modificari estetice si o crestere semnificativa a performantei. Tunerul italian a declarat ca va produce doar zece exemplare.

Noul Fiat 500 Abarth Monza este dotat cu deja cunoscutul propulsor de 1.4 litri. Acesta a fost modificat pentru a dezvolta o putere maxima de 260 CP. Cresterea puterii se datoreaza recalibrarii ECU-ului, folosirii unui sistem turbo si intercooler mai performant si un nou sistem de evacuare. Puterea este transmisa puntii fata printr-o cutie de viteze secventiala cu sase trepte.

In ceea ce priveste modificarile estetice, cei de la Romeo Ferraris au dotat modelul Fiat 500 cu o noua bara frontala din carbon, gura de aerisire pozitionata pe capota, difuzor spate, manere si oglinzi vopsite in negru si un set de jante de 17 inch. Pachetul estetic exterior este completat de logo-ul Monza. Interiorul pastreaza tema regasita si la exterior, acesta fiind dominat de o combinatie de piele alba si Alcantara.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6064 :: 22.2MB