No SSO cookie

Trulli: Lotus, mai motivata dupa scandalul numelui

voteaza
(0/ 0)
Trulli: Lotus, mai motivata dupa scandalul numelui
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jarno Trulli a spus ca toata lumea de la Team Lotus este extrem de motivata in ceea ce priveste viitorul sezon de Formula 1 si ca toata lumea se asteapta la performante dintre cele mai reusite si mai surprinzatoare.

 
 
Pilotul italian de Formula 1 Jarno Trulli a declarat ca motivatia sa si a echipei sale, Team Lotus, este mai ridicata ca oricand, toata disputa legata de utilizarea numelui de ''Lotus'' facandu-i pe acestia sa-si doreasca mai mult ca oricand sa impresioneze pe parcursul sezonului viitor.

Cu mai putin de doua saptamani inainte de lansarea oficiala a noii masini Lotus, Trulli afirma ca nerabdarea si increderea sunt starile de spirit dominante in tabara echipei din Hingham, Marea Britanie.

Veteranul italian isi bazeaza entuziasmul pe noile modificari tehnice ale celor de la Lotus, printre care se vor numara utilizarea unui motor Renault si a unui sistem de transmisie Red Bull. '' Stim ca avem ce ne trebuie pentru a ne bate macar la mijlocul clasamentului si principalul nostru obiectiv va fi sa ne batem la clasarea in puncte la fiecare cursa din 2011. '' a declarat Jarno Trulli.

Trulli a avut numai cuvinte de lauda pentru sefii sai, Tony Fernandes si Mike Gascoyne, despre care a spus ca au construit o echipa de la zero, pentru a-i insufla acesteia mentalitatea invingatoare a brandului Lotus si pentru a o face unica. Acesta este, din punctul de vedere al italianului, principalul punct forte al celor de la Team Lotus, punct care nu le va putea fi luat niciodata, nici macar printr-o decizie in instanta care sa le interzica sa utilizeze titulatura de ''Lotus''.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0873 :: 17.78MB