No SSO cookie

Ferrari 599 GTB tunat de Graf Weckerle

voteaza
(0/ 0)
Ferrari 599 GTB tunat de Graf Weckerle
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Graf Weckerle este un tuner german specializat pe masini exotice. Cel mai recent proiect are la baza modelul Ferrari 599 GTB Fiorano. Noul pachet Comte Noir a primit o serie de imbunatiri estetice si o crestere semnficativa a performantei.

 
 
Modelul Ferrari 599 GTB Comte Noir este caracterizat de o vopsea neagra creata special pentru aceasta editie limitata si de setul de jante neobisnuit. Jantele sunt realizate dintr-o combinatie de aluminiu si titaniu, tunerul reusind sa creeze un set de jante usor, dar in acelasi timp rezistent.

Jantele au o tema florala, crearea acestui design iesit din comun a durat 20 de zile. Pachetul estetic este completat de o serie de imbunatatiri interioare care urmeaza aceasi paleta de culori regasita la exterior. Interiorul este dominat de aluminiu, Alcantara si piele de calitate superioara.

In ceea ce priveste modificarile mecanice, propulsorul V12 de 6.0 litri standard a primit o crestere a puterii de 215 CP, dezvoltand acum o putere maxima de 835 CP. Pachetul mecanic este completat de un nou sistem de suspensii care permite ridicarea partii frontale cu 40 mm.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7454 :: 17.8MB