No SSO cookie
Cum am devenit absolvent de curs de conducere defensiva
Editoriale

Sase ore lungi, precum sase ore de post, insa mult mai interesante, la Napoca Rally Academy.

Imagini (21) Data: 11 April 2013 Comentarii (0)

Final prematur in Turul Corsicii
MotorSport Romania

Turul Corsicii a insemnat doar doua probe speciale pentru Marco Tempestini si Dorin Pulpea. Echipajul Napoca Rally Academy a decis sa abandoneze, dupa primele doua probe speciale, din cauza problemelor aparute la electronica diferentialului central.

Imagini (0) Data: 11 May 2012 Comentarii (0)

Gata de start in Gran Canaria
WRC

Recunoasterile si shakedown-ul de dinaintea Rally Islas Canarias El Corte Inglés au decurs fara nicio problema pentru Marco Tempestini si Dorin Pulpea. Echipajul Napoca Rally Academy este pregatit pentru startul in etapa a doua din Intercontinental Rally Challenge

Imagini (0) Data: 16 March 2012 Comentarii (0)

Porsche aduce Cayman GT4 Clubsport ca mașină de deschidere
Noutati-auto

Pe fani îi așteaptă o adevărată surpriză la ADAC Rallye Deutschland, care se desfășoară în perioada 16-19 august: o mașină foarte specială – Porsche Cayman GT4 Clubsport – va rula înaintea plutonului. Pentru Porsche, înscrierea unui studiu de concept în clasa FIA R-GT, bazat pe modelul de curse GT aproape finalizat, este un test critic, în condiții reale. Ulterior se va lua decizia dacă acest model va duce la organizarea, pe termen mediu, a unui proiect de raliu pentru clienții cu vehicule similare.

Imagini (0) Data: 16 August 2018 Comentarii (0)

MINI John Cooper Works F56, lansat în România
Noutati-auto

Noul MINI John Cooper Works debutează în România în cadrul evenimentului MINI John Cooper Works Academy. Desfăşurat în perioada 28-30 mai, aceasta va oferi oportunitatea a peste 150 de clienți de a descoperi calitățile dinamice ale noului model. Evenimentul se desfășoară în premieră pe Autodromul Titi Aur, un cadru perfect pentru a dezlănţui toţi cei 231 CP ai MINI John Cooper Works.

Imagini (41) Data: 29 May 2015 Comentarii (0)

Raliul Sibiului a fost inclus în calendarul 2015 al CNR
Noutati-auto

Sibiu Rally Challenge, festivalul dedicat sporturilor cu motor programat în perioada 20 - 23 august, continuă cu și mai multe provocări în 2015. Una dintre ele este Raliul Sibiului care face parte și din calendarul Campionatului Național de Raliuri Dunlop, desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

Imagini (6) Data: 15 November 2014 Comentarii (0)

Dani Sordo si Bryan Bouffier vor lua startul in Raliul Germaniei la volanul modelului Hyundai i20 WRC
Noutati-auto

Echipa Hyundai Shell World Rally va participa la Raliul Germaniei, etapa a noua dintre cele 13 programate în cadrul Campionatului Mondial de Raliuri 2014

Imagini (5) Data: 8 July 2014 Comentarii (0)

Edwin Keleti si Botond Csomortani la ERC 2013
Noutati-auto

Echipajul BCR Leasing Edwin Keleti / Botond Csomortani va lua astazi startul în SATA Rally Açores, a patra etapa din Campionatul European de Raliuri 2013.

Imagini (0) Data: 27 April 2013 Comentarii (0)

Raliul Sibiului inclus in Campionatul European din 2013
MotorSport Romania

Dupa ce in 2012 a facut parte din calendarul Intercontinental Rally Challenge, Raliul Sibiului ramane in competitiile de top din Europa.

Imagini (0) Data: 3 February 2013 Comentarii (0)

MINI se retrage din WRC
WRC

MINI a anuntat ca se retrage din FIA World Rally Championship (WRC).

Imagini (41) Data: 13 October 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1808 :: 18.96MB