No SSO cookie

Raliul Sibiului a fost inclus în calendarul 2015 al CNR

voteaza
(0/ 0)
Raliul Sibiului a fost inclus în calendarul 2015 al CNR
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sibiu Rally Challenge, festivalul dedicat sporturilor cu motor programat în perioada 20 - 23 august, continuă cu și mai multe provocări în 2015. Una dintre ele este Raliul Sibiului care face parte și din calendarul Campionatului Național de Raliuri Dunlop, desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

 
 

Raliul Sibiului a fost inclus în calendarul Campionatului Național de Raliuri Dunlop și se va desfășura în perioada 20 - 23 august. Etapa a cincea din competiția internă, desfășurată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, va fi parte integrantă a Sibiu Rally Challenge, festivalul dedicat sporturilor cu motor.
Programată în perioada 20 - 23 august, a doua ediție Sibiu Rally Challenge va include și numeroase alte evenimente precum o paradă a mașinilor de epocă și confruntarea pe macadam din cadrul Sibiu Rally Show.

294d25e0-9f70-49e4-bd2d-c8b12b1aef19


Dacă până acum Raliul Sibiului a fost o etapă pe macadam, începând din 2015 formatul va fi unul complet diferit. Toate probele speciale vor fi pe asfalt, iar principala provocare o reprezintă, desigur, Transfăgărășanul. Lungimea totală a probelor speciale care vor face parte din Raliul Sibiului va fi de aproximativ 100 kilometri și vor fi cel puțin șape probe distincte. Din programul raliului nu va lipsi o super speciala pe asfalt care va fi amenajată într-un loc extrem de spectaculos. Cartierul general va fi amplasat în Piața Mare a orașului și va fi punctul de start și sosire al evenimentului. Vor fi două zone distincte cu probe speciale, una în jurul specialei Păltiniș și una în zona Transfăgărășanului.
Programul pentru 2015 include și confruntarea pe macadam de pe circuitul de rallycross, dar și numeroase alte surprize.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2094 :: 17.8MB