No SSO cookie

Porsche aduce Cayman GT4 Clubsport ca mașină de deschidere

voteaza
(0/ 0)
Porsche aduce Cayman GT4 Clubsport ca mașină de deschidere
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pe fani îi așteaptă o adevărată surpriză la ADAC Rallye Deutschland, care se desfășoară în perioada 16-19 august: o mașină foarte specială – Porsche Cayman GT4 Clubsport – va rula înaintea plutonului. Pentru Porsche, înscrierea unui studiu de concept în clasa FIA R-GT, bazat pe modelul de curse GT aproape finalizat, este un test critic, în condiții reale. Ulterior se va lua decizia dacă acest model va duce la organizarea, pe termen mediu, a unui proiect de raliu pentru clienții cu vehicule similare.

 
 

Vehiculul va fi pilotat de Romain Dumas (Franța), pilot de la fabrica Porsche, considerat unul dintre cei mai buni sportivi de pe scena curselor cu motor. În ultimii doisprezece ani, câștigătorul de la Le Mans a participat la raliuri în întreaga lume cu propria sa echipă. Dumas a câștigat, de asemenea, de patru ori legendara cursă de la Pikes Peak și deține recordul cursei respective. Piloții de fabrică Richard Lietz (Austria) și Timo Bernhard (Germania) participă, și ei, la acest sezon de raliu și au fost implicați în programul de testare a conceptului Cayman GT4 Clubsport.

high_concept_study_cayman_gt4_clubsport_2018_porsche_ag

 

Porsche Cayman GT4 Clubsport, care a fost promovat la nivelul echipelor de profil în întreaga lume, încă din sezonul 2016, este pus în mișcare de un motor boxer cu șase cilindri, de 283 kW (385 CP), 3,8 litri. Motorul amplasat central acționează roțile spate. Mașina este echipată cu transmisia cu dublu ambreiaj Porsche (PDK), cu padele de schimbare a vitezelor pe volan. Pentru raliu, a fost montată protecție completă sub caroserie, iar în uși a fost montat, conform specificațiilor WRC, un element de spumă pentru absorbția șocurilor.

high_concept_study_cayman_gt4_clubsport_2018_porsche_ag_3

 

”Abia așteptăm să vedem cum va reacționa lumea raliurilor la studiul nostru de concept FIA R-GT“, spune Dr. Frank-Steffen Walliser, Vicepreședinte Motorsport și Clasa GT. ”Vreau să invit toți piloții și toți directorii de echipe interesați să viziteze parcul nostru de service și să descopere conceptul mașinii noastre de raliu. Pe baza feedback-ului primit și a interesului din partea potențialilor clienți, vom decide, până la sfârșitul anului, dacă vom dezvolta, pe termen mediu, o mașină de competiție pentru curse de raliu, bazată pe un viitor model Porsche.”

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2106 :: 22.05MB