No SSO cookie

Dani Sordo si Bryan Bouffier vor lua startul in Raliul Germaniei la volanul modelului Hyundai i20 WRC

voteaza
(0/ 0)
Dani Sordo si Bryan Bouffier vor lua startul in Raliul Germaniei la volanul modelului Hyundai i20 WRC
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa Hyundai Shell World Rally va participa la Raliul Germaniei, etapa a noua dintre cele 13 programate în cadrul Campionatului Mondial de Raliuri 2014

 
 

Echipa Hyundai Shell World Rally a nominalizat piloţii care vor participa în etapa a noua din Campionatul Mondial de Raliuri. La sfârşitul lunii august, Dani Sordo şi Bryan Bouffier vor lua startul în Raliul Germaniei, alături de Thierry Neuville, pilotul principal al echipei.

Thierry Neuville şi Nicolas Gilsoul, copilotul său, vor participa la etapa WRC din Germania, alături de modelul Hyundai i20 WRC cu numărul 7. Spaniolii Dani Sordo şi copilotul său Marc Marti, vor concura cu modelul i20 WRC cu numărul 8, pentru a patra oară în acest sezon competiţional, într-o etapa de raliu pe asfalt, pe care au câştigat-o sezonul anterior.

Bouffier, fost pilot de teste Hyundai Motorsport, se va alătura echipei Hyundai Shell World Rally pentru prima sa etapă la volanul unui Hyundai i20 WRC, împreună cu Xavier Panseri, copilotul său. Francezul a reuşit să câştige Raliul Antibes, fiind pilotul care a obţinut prima performanţă notabilă la bordul unui model Hyundai i20 WRC în cadrul unui raliu.

Echipa Hyundai Shell World Rally va fi prezentă cu trei echipaje la etapa din Germania şi va continua dezvoltarea maşinii în sezonul de debut din WRC. Neozeelandezii Hayden Paddon şi John Kennard vor lua startul în Raliul Finlandei, însă nu vor participa la Raliul Germaniei.

“Sunt încântat să mă alătur echipei Hyundai cu ocazia etapei din Germania. S-au înregistrat progrese impresionante faţă de testele realizate anul anterior şi sunt onorat că am facut parte din programul Hyundai Motorsport la revenirea în WRC. Aştept cu interes debutul meu alături de echipă la Campionatul Mondial de Raliuri. Am muncit mult să dezvoltăm maşina în cadrul testelor, însă nimic nu se compară cu provocările unei etape din WRC. Faptul că fac parte din echipă alături de Thierry şi Dani este un privilegiu şi voi face totul pentru a contribui la dezvoltarea maşinii într-un mediu foarte competitiv”, a declarat Bryan Bouffier.

Bryan a fost parte integrantă din proiectul Hyundai Motorsport. În urmă cu aproximativ un an ni s-a alaturat în premieră în calitate de pilot de teste şi suntem norocoşi că a continuat să lucreze cu noi şi în acest sezon. Cunoaşte foarte bine echipa şi modelul Hyundai i20 WRC şi este un avantaj pentru noi să se alature lui Thierry şi Dani. La acest raliu putem vedea care este potentialul real al maşinii pe asfalt şi cred că avem echipa ideală de piloţi care să îl descopere”, a afirmat Michel Nandan, directorul echipei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2464 :: 17.8MB