No SSO cookie

Edwin Keleti si Botond Csomortani la ERC 2013

voteaza
(0/ 0)
Edwin Keleti si Botond Csomortani la ERC 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipajul BCR Leasing Edwin Keleti / Botond Csomortani va lua astazi startul în SATA Rally Açores, a patra etapa din Campionatul European de Raliuri 2013.

 
 

“Am descoperit în insulele Azore atat o destinatie superba pentru vacante, cu o natura luxurianta si reconfortanta, cu oameni extrem de amabili si primitori, cat si un raliu de o complexitate... RARA! Probele sunt înguste si chiar mai virajate decat WRC Catalunya, raliul despre care ziceam eu ca e o "dementa" a virajelor! Fiind pe macadam, cu schimbari de aderenta dese, dificultatea raliului e incredibila. Adaugati la acest cocktail o ceata densa si o ploaie puternica si aveti o imagine clara!” a declarat Edwin Keleti dupa efectuarea recunoasterilor.


Desi se anunta o cursa complexa si extrem de competitiva, Edwin Keleti si Botond Csomortani pornesc cu încredere, încurajati de rezultatele din celelalte competitii înternationale la care au mai participat. Cea mai recenta performanta a lor este cea de anul trecut, de la Sibiu, etapa Intercontinental Rally Challenge (IRC), la care s-au clasat pe un extraordinar loc 5 în clasamentul IRC Open, fiind totodata si Cel mai bine clasat echipaj romanesc de la acea competitie. Edwin Keleti a mai bifat doua participari în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), prima în 2009 la raliul Catalunya, la care a obtinut locul 4 la grupa R3 si locul 28 la general, iar a doua în 2010, la aceeasi competitie, la care a reusit un senzational loc 2 la grupa R3 si locul 21 în clasamentul general (cea mai buna clasare a unui echipaj romanesc în WRC din 1985 pana în prezent).


“Vom încerca în prima zi sa simtim raportul de forte la categoria noastra si apoi vom vedea ce strategie vom aborda, însa e dificil de crezut ca vom putea ataca cu adevarat în conditiile a doar 2 treceri la recunoasteri...
Ne bucuram ca reprezentam Romania si partenerii BCR Leasing, Omniasig, Mobil 1 prin Star Lubricants, Pirelli, Colina Motorsport, Cronus e-Business si GrECo la acest nivel în Campionatul European de Raliuri!” a adaugat Edi.
SATA Rally Açores din acest an este a 48-a editie si se anunta a fi una dintre cele mai competitive de pana acum întrucat la start se vor afla 42 de masini si echipaje din 13 tari. Printre acestia se numara si ocupantii primelor doua locuri din clasamentul FIA ERC, pilotii Jan Kopecký, din Cehia, si Craig Breen, din Irlanda, alaturi de fostul mare star de Formula 1, revenit astazi la competitiile de raliu – Robert Kubica.

Edwin Keleti si Botond Csomortani se vor întrece si cu alte 3 echipaje din Romania, obiectivul lor declarat fiind acela de a avea cel mai bun rezultat romanesc de la aceasta etapa.

Colina Motorsport, alaturi de partenerii echipei BCR Leasing, ureaza succes echipajului romanesc Edwin Keleti / Botond Csomortani în întrecerea cu unii dintre cei mai buni piloti din FIA ERC. “Ne bucuram ca echipa Colina Motorsport este alaturi deEdi si Boti la o etapa internationala si speram sa ne întoarcem  cu rezultate foarte bune” - Alexandru Pitigoi, Director General Colina Motorsport.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2621 :: 17.79MB