No SSO cookie
Noul motor LT1 V8 destinat modelului Corvette 2014 este o veritabilă forţă tehnologică
Noutati-auto

Noul Chevrolet Corvette an model 2014, care va fi lansat spre sfârşitul anului viitor, va fi propulsat de un motor V8 cu tehnologie avansată, cu performanţe dovedite pe circuitul de curse şi o cilindree de 6,2 litri, dezvoltând o putere estimată la 450 cp şi accelerând de la 0 la 100 km/h în mai puţin de 4 secunde.

Imagini (0) Data: 3 November 2012 Comentarii (0)

Aston Martin ar putea oferi modelului Cygnet un motor V12 de 6.0 litri
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe despre modelul Aston Martin Cygnet. Acesta ar putea sa beneficieze de un motor V12 de 6.0 litri.

Imagini (7) Data: 29 October 2012 Comentarii (0)

PSA Peugeot Citroen şi General Motors - Colaborarea continua
Noutati-auto

PSA Peugeot Citroën și General Motors au confirmat astăzi pași importanți în executarea Alianței lor Strategice Globale. În conformitate cu termenii acordului semnat pe 29 februarie, partenerii Alianței au selectat patru proiecte de vehicule și au confirmat următorii pași privind  organizaţia pentru achiziții comune.

Imagini (0) Data: 24 October 2012 Comentarii (0)

Oktoberfest este si Motorfest in viziunea Automobile Bavaria
Noutati-auto

BMW Motorrad si Husqvarna prezentate la Bavaria Fest organizat de Automobile Bavaria Group.

Imagini (26) Data: 30 September 2012 Comentarii (0)

Noul motor Volvo pentru Euro 6
Noutati-auto

Volvo Trucks prezintă un nou motor conceput pentru standardele ridicate de mediu Euro 6 . Emisiile de oxid de azot au fost reduse cu 77 de procente, iar cele de particule au fost înjumătăţite. Primul care se înscrie în aceste cifre este motorul Volvo D13 de 460 CP care echipează în prezent mai bine de o treime din autocamioanele Volvo.

Imagini (0) Data: 30 August 2012 Comentarii (0)

Dunlop anunţă lansarea programului de dezvoltare a anvelopei pentru viitoarea putere a motorsportului
Noutati-auto

Multipul campion producător de anvelope, Dunlop Motorsport, sărbătoreşte viitoarea putere a motorsportului, astăzi, la Silverstone, prin sublinierea faptului că noile soluţii tehnologice pentru consumul de carburant pot fi doar optimizate cu noile concepte de design destinate construcţiei de anvelope.

Imagini (0) Data: 25 August 2012 Comentarii (0)

Cel mai tanar pilot la Raliul Sibiului este sustinut de Colina Motors si BCR Leasing
MotorSport Romania

Radu David, campion la juniori în 2011 în Campionatul Naţional de Slalom Paralel face următorul pas important din cariera sa de pilot, concurînd în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2012, alături de Colina Motors şi BCR Leasing.

Imagini (0) Data: 18 July 2012 Comentarii (0)

TUNING: Hamann Motorsport ofera o nota de personalitate celebrului Range Rover Evoque
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest kit de tuning creat de Hamann Motorsport pentru celebrul Range Rover Evoque. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (6) Data: 18 July 2012 Comentarii (0)

Fiat 500 cu motor de Ferrari 458 Italia
Noutati-auto

Da, din cate se pare exista aceasta dorinta mai inedita de felul ei. Cum ar fi sa conduceti o astfel de masinuta cu un motor atat de puternic? Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (8) Data: 25 June 2012 Comentarii (0)

Cel mai bun motor ecologic
Noutati-auto

Este pentru prima oara cand un sistem de propulsie cu functie de autonomie extinsa primeste un premiu international de „Motorul anului”. Conceptul revolutionar de propulsie castiga la categoria motoare ecologice, avand concurenta acerba.

Imagini (0) Data: 14 June 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1733 :: 15.4MB