No SSO cookie

Cel mai tanar pilot la Raliul Sibiului este sustinut de Colina Motors si BCR Leasing

voteaza
(5/ 1)
Cel mai tanar pilot la Raliul Sibiului este sustinut de Colina Motors si BCR Leasing
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Radu David, campion la juniori în 2011 în Campionatul Naţional de Slalom Paralel face următorul pas important din cariera sa de pilot, concurînd în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2012, alături de Colina Motors şi BCR Leasing.

 
 

La numai 17 ani, sibianul Radu David va debuta în raliuri, la cea mai importantă etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2012 - Sibiu Rally Romania - prima etapă Intercontinental Rally Challenge desfăşurată în România.

În 2007 debuta în Campionatul Naţional de Slalom Paralel, cu un Volkswagen Golf II, la vârsta de 13 ani. Un an mai târziu ocupa deja locul al patrulea în clasamentul juniorilor. Ascensiunea a continuat, în 2009 ocupând locul trei la juniori şi cinci la general, iar în 2010 se menţinea în fruntea clasamentelor CNSP. 2011 i-a adus lui Radu David titlul de campion în clasamentul juniorilor şi locul trei în clasamentul general al Campionatului Naţional de Slalom Paralel, după cele patru victorii din şase posibile câştigate cu un Renault Clio II de grupa N. Tot anul trecut, la Dementor Rally Show, desfăşurat la Sibiu, a câştigat confruntarea de la clasa 9, concurenţii săi fiind de această dată sportivii experimentaţi din Campionatul Naţional de Raliuri.

„Suntem onoraţi să susţinem un pilot atât de talentat într-o etapă firească în ascensiunea sa, evoluţia la raliuri. Aş vrea să îl felicit pe Radu, pentru că săptămâna aceasta a fost ziua lui de naştere şi sperăm Sibiul îi va oferi un debut pe măsura aşteptărilor sale.” – Alexandru Piţigoi, Director General Colina Motors

Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing a declarat: „În afaceri, ca şi în sport, BCR Leasing încurajează determinarea şi entuziasmul celor aflaţi la start. Radu este pentru noi ca un proiect la început de drum: are un potenţial real pe care ne bucurăm să îl susţinem. Îi urăm mult succes!”

Radu David va evolua alături de Mihaela Beldie la bordul unei Dacii Logan, la clasa 6, pe lângă etapa de la Sibiu având în vedere cel puţin încă o etapă în cadrul CNR Dunlop 2012.

Radu David: „Aştept cu nerăbdare Raliul Sibiului România şi sunt foarte fericit că mă voi afla la start cu un copilot extraordinar, cu o echipă cu multă experienţă şi cu nişte parteneri puternici. Mulţumesc BCR Leasing şi Colina Motors, care au făcut posibil debutul meu la raliuri. Voi avea onoarea să concurez pe aceleaşi probe cu cei mai buni piloţi din IRC, la primul raliu la care voi participa, ceea ce e de vis. Fiind primul raliu şi luând în considerare gradul său de dificultate, obiectivul nostru este să ajungem la final şi să acumulăm kilometri de probă specială. În viitor ne dorim să obţinem performanţe de top în motorsport şi pentru asta e nevoie de mulţi kilometri. Sunt optimist şi recunoscător pentru că am alături o echipă formată din oameni cu multă experienţă în acest sport şi asta îmi va fi de mare ajutor acum şi pe viitor. Aşteptăm cât mai mulţi oameni pe probe, pentru că va fi un raliu excepţional!

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0844 :: 15.11MB