No SSO cookie
PREMIERE NATIONALE LA "SPORT & ADVENTURE MOTOR SHOW!" 2006
Prezentari

Astazi a avut loc deschiderea oficiala a celei de a doua editii salonului expozitional Sport & Adventure Motor Show (SAMS) in Piata Constitutiei.

Imagini (0) Data: 17 May 2006 Comentarii (0)

AutoItalia Group la "Sport & Adventure Motor Show"
Noutati-auto

In perioada 17 – 21 mai 2005, companiile Interauto – unic importator autorizat al autovehiculelor Ssangyong in Romania si Inter Motorcycle - importatorul motocicletelor Honda in Romania, vor reprezenta AutoItalia Group la expozitia “Sport & Adventure Motor Show”, care se va organiza in Piata Constitutiei.

Imagini (0) Data: 17 May 2006 Comentarii (0)

Sport & Adventure Motor Show, 17-21 mai, Bucuresti
Noutati-auto

A doua editie a evenimentului expozitional Sport & Adventure Motor Show (SAMS 2006) se desfasoara in perioada 17-21 mai, in Piata Constitutiei din Capitala.

Imagini (0) Data: 16 May 2006 Comentarii (0)

Motorul Anului 2006, BMW V10
Noutati-auto

BMW cel mai de succes producator de motoare, a castigat cu motorul V10 care echipeaza modelele BMW M5 si M6 premiul Motorul Anului 2006

Imagini (0) Data: 15 May 2006 Comentarii (0)

Cel mai bun motor nou al anului 2006
Noutati-auto

Dublu succes pentru tehnologia cu supraalimentare dublă – „Cel mai bun motor nou al anului 2006” – propulsorul de pe Golf GT „Premiul internaţional cel mai bun motor al anului 2006”, pentru motorul Twincharger TSI de la Volkswagen

Imagini (0) Data: 10 May 2006 Comentarii (0)

Presedintele Hyundai Motor doneaza un miliard de dolari pentru opere de caritate
Noutati-auto

Confruntat cu un imens scandal de mituire a responsabililor politici, concernul Hyundai Motor Co., cel mai mare constructor auto sud-coreean, a prezentat miercuri scuze publice si a anuntat ca presedintele companiei si fiul sau vor dona o suma de aproximativ un miliard de dolari pentru opere de caritate.

Imagini (0) Data: 20 April 2006 Comentarii (0)

Ungurii asteapta 10 saptamani pentru a-si cumpara Dacia Logan cu motor diesel
Noutati-auto

Autoturismul Dacia Logan echipat cu motor diesel, cel mai nou model din gama, se bucura de mare succes in Ungaria, unde clientii asteapta circa zece saptamani pentru achizitionarea unei variante mai bine echipate, cu aer conditionat, airbag-uri si servodirectie.

Imagini (0) Data: 20 April 2006 Comentarii (0)

General Motors vinde actiunile pe care le detine la Isuzu
Noutati-auto

Grupul auto american General Motors Corp. a anuntat ca va vinde participatia de 7,9 procente din actiunile constructorului japonez de autocamioane Isuzu Motors Ltd. catre doi dealeri niponi si o banca.

Imagini (0) Data: 12 April 2006 Comentarii (0)

Ssangyong Motors a lansat Rexton II
Noutati-auto

Ssangyong Motors a lansat saptamana trecuta pe piata coreeana modelul Rexton II.

Imagini (0) Data: 3 April 2006 Comentarii (0)

Moody's a modificat in sens negativ ratingul General Motors
Noutati-auto

Agentia Moody's a modificat miercuri ratingul General Motors (GM) in sens negativ de la "B2" la "B3", cu perspectiva negativa, dupa ce compania a anuntat ca retratarea unor rapoarte financiare i-ar putea afecta accesul la un credit de 5,6 miliarde dolari.

Imagini (0) Data: 31 March 2006 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0781 :: 15.27MB