No SSO cookie

Fiat 500 cu motor de Ferrari 458 Italia

voteaza
(5/ 1)
Fiat 500 cu motor de Ferrari 458 Italia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Da, din cate se pare exista aceasta dorinta mai inedita de felul ei. Cum ar fi sa conduceti o astfel de masinuta cu un motor atat de puternic? Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la Lazzarini Design Studio s-au gandit ca ar fi o idee buna sa monteze pe actualul Fiat 500 motorul puternicului Ferrari 458 Italia.
Puterea motorului ar urma sa fie limitata insa, la 550 CP. Chiar si asa, este destul de mult pentru o astfel de masinuta.
Designul actual prezinta o versiune putin mai mare a lui Fiat 500, astfel incat sa incapa motorul V8 de 4.5 litri prelevat de la Ferrari 458 Italia.
Pe langa motor, cei de la Lazzarini Design Studio ar urma sa mai instaleze o suspensie noua, un radiator nou, precum si niste prize de aer generoase.
Pana acum s-au facut publice cateva schite ale acestui concept si urmeaza sa vedem daca acest proiect va fi aprobat. Vom reveni cand vom avea mai multe informatii. Pana atunci insa, va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2627 :: 17.79MB