No SSO cookie

Oktoberfest este si Motorfest in viziunea Automobile Bavaria

voteaza
(5/ 1)
Oktoberfest este si Motorfest in viziunea Automobile Bavaria
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

BMW Motorrad si Husqvarna prezentate la Bavaria Fest organizat de Automobile Bavaria Group.

 
 

Bavaria Fest, pasionatii de moto sunt asteptati sa viziteze noul showroom moto din Baneasa unde sunt prezentate cele mai noi modele de motociclete BMW si Husqvarna din aceasta toamna: BMW F700GS si F800GS, precum si Husqvarna TR650Strada, TR650Terra si TE250R.

Showroom-ul Moto Automobile Bavaria este in prezent unul dintre cele mai dotate showroomuri moto din Bucuresti, unde fanii moto au ocazia sa testeze in fiecare zi, o gama larga de motociclete BMW (enduro-touring, touring, sport, roadster, precum si noile maxi-scutere BMW), atat noi cat si rulate, precum si motociclete Husqvarna.
„Dupa cum i-am obisnuit pe iubitorii de moto BMW, evenimentul este unul activ, invitatii putand sa se inscrie pentru rider-test cu motocicletele preferate, in calendarul Automobile Bavaria Test-Ride Days. Ne dorim ca aceasta prima intalnire a pasionatilor moto BMW si Husqvarna in noua locatie a showroom-ului moto Automobile Bavaria din Baneasa sa fie inceputul unei serii de intalniri a comunitatii moto in acest spatiu. Avem in plan o toamna plina de surprize.” a declarat Emanuel Stefan, Motorcycle Manager Automobile Bavaria.


BMW F700GS
F700GS este succesorul direct al modelului F650GS si vine nu doar cu un look modern dar si cu o putere marita la 75Cp. Cutia de viteze are acum rapoartele de transmisie mai scurte si impreuna cu cei 75 de CP garanteaza o agilitate de nivel inalt care face din acest model un all-rounder ideal in familia GS. Motocicleta se va potrivi oricarui rider, indiferent de nivel.
Ce era bun a devenit si mai bun, ABS este acum in standard si primeste optiunile ESA (Electronic Suspension Adjustment) si ASC (Anti Slip Control) prin care calatoria devine nu doar confortabila dar si mai sigura. Optiunile de sa joasa si de suspensie coborata fac aceasta motocicleta accesibila si persoanelor cu inaltime sub medie si in mod particular fetelor in cautare de motociclete all-round enduro..
Sunt disponbile trei culori: Red Apple metallic, Ostra Grey metallic Glacier Silver metallic.

BMW F800GS
Iti plac provocarile si nu accepti compromisuri? Daca raspunsul este DA, vei gasi partenerul perfect in F800GS, cel mai sportiv membru al familie GS. Povestea de success a acestui model continua, iar impresionanta versatilitate on si off-road primeste un plus de calitati si dotari.
Partea din fata a motocicletei este redesenata si primeste o nota specifica genelor off-road. Este disponibila o suspensie coborata; ABS-ul este acum standard; ESA si ASC aduc cresterea de comfort si de siguranta de care avem intotdeauna nevoie.
Sunt disponibilie trei variante de culori dinamice: Kalamata metallic, Alpine White 3 si Cordoba Blue. Cu F800GS on-road si off-road nu au fost niciodata atat de aproape!

Husqvarna TR650 Strada
Provocarea Husqvarna Motorcycles in ultima vreme a fost sa-si uneasca fortele cu BMW Group si sa creeze motociclete revolutionare care sa combine performanta si experienta competitionala cu puterea inginereasca a BMW Motorrad.
Primul rezultat a fost Nuda900 si Nuda900R, o noua generatie de motociclete de strada. Cu TR650 Strada programul de motociclete foarte agile pentru strada la Husqvarna Motorcycles primeste un membru atletic si dinamic echipat cu un motor monocilindru pentru distractie nelimitata pe asfalt.
In termeni tehnici TR650 are la baza mult apreciata motocicleta BMW G650GS de la BMW Motorrad dar motorul a fost amplu modificat pentru a-i creste puterea la 58CP/7.250rpm si cuplul la 60Nm/5.700rpm. ABS-ul este o dotare standard si extrem de utila acestei motociclete cu un pronuntat carater dinamic. Pentru experti exista posibilitatea ca ABS-ul sa fie deconectat.
Cadrul robust si svelt este dezvoltat anume pentru TR650 si prezinta o rigiditate torsionala foarte ridicata bazat pe cadre de otel tubular. Suspensia fata are furci telescopice Sachs de 46mm in constructie USD (Up Side Down), iar roata spate este controlata de un brat basculant din otel tubular pentagonal ce se prinde de cadrul motocicletei cu un amortizor Sachs mono-shoc articulat progresiv si reglabil atat in amortizare cat si in pretensionare. Pentru un comportament optimizat pe asfalt sunt disponibile rotile din aliaje usoare cu dimensiunile 2,5”x19 pe fata si 3,5”x17 pe spate.
Merita sa mentionam fantasticul consum de numai 3,2l/100km in regim extra-urban care asociat cu un rezervor de 14litri de benzina ne da certitudinea ca autonomia va depasi 400km rulati.

Husqvarna TR650 Terra
TR este de fapt o abreviere pentru Trail Road. Radacinile off-road ale Husqvarna nu au putut fi uitate astfel ca versiunea Terra a TR650 este adresata utilizarii atat pe asfalt cat si in teren accidentat.
Motorul pastreaza puterea maxima de 58CP si cuplul de 60Nm dar ABS-ul devine optional. Deosebirile se accentueaza la suspensii care au o cursa generos marita la 190mm pentru a pastra confortul chiar si pe sectiunile dificile din off-road.
Rotile sunt acum in constructie cu spite care asigura flexibilitatea necesara deplasarilor in off-road si care pe fata au dimensiunea 1,85”x21 iar pe spate 3,00”x17  sau 3,00”x18.

TE250R MY2013
Modelul TE250 a castigat in 2011 modialele de Enduro pilotat de experimentatul Juha Salminen. Cu toate acestea, inginerii Husqvarna au continuat sa imbunatateasca motocicleta si in 2013 avem o noua chiulasa si un sistem complet nou de injectie care impeuna cresc atat puterea cat si cuplul generat de ambitiosul motor de 250cc pe toata plaja de duratie. Se va remarca absenta levierului pentru socul pornirii la rece.
Cadrul a fost intarit si rigiditatea torsionala a crescut pentru o tinuta mai stabila. Noul sistem de injectie face inutila cheia de contact si aceasta se poate monta optional.
O imbunatatiere considerabila a fost facuta radiatoarelor de la sistemul de racire care au acum capacitate marita si fixare mai robusta.
Modelul TE250R se recunoaste dupa capacul de motor Rosu.

Husqvarna Motorcycles
Compania are o lunga traditia in fabricatia de motociclete, a fost infiintata in Suedia dar in 1987 si-a mutat productia in Italia unde a ramas si in prezent chiar daca BMW Group a cumpart-o la 01.10.2007.  Cu primele motociclete construite in 1903 Husqvarna este marca cea mai longeviva in industria moto si cu reputatie deosebita in cursele Supermoto si off-road unde a acumulat de-a lungul anilor nu mai putin de 82 de titluri mondiale dintre care ultimele 4 au fost in 2011 cand a dominat Enduro World Championship.
In prezent sunt in fabricatie motociclete destinate competitiilor off-road de motocross, enduro si Supermoto alaturi de motociclete Adventure si motociclete de strada insumand peste 19 modele diferite cu cilindree pornind de la 50cc si ajungand la un maxim de 900c.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3936 :: 19.31MB