No SSO cookie
Motorul EcoBoost de 1,0 litri castiga un premiu important
Noutati-auto

Noul motor EcoBoost de 1,0 litri produs de Ford a castigat premiul "Motorul International al Anului" 2012. Motorul EcoBoost de 1,0 litri a castigat si premiile "Cel mai bun motor nou" si "Cel mai bun motor sub 1,0 litri", acordate de revista Engine Technology International. Noul Focus este prima masina care va fi echipata cu motorul EcoBoost de 1,0 litri in trei cilindri.  Motorul va echipa si modelele Ford C-MAX si B-MAX in Europa in cursul acestui an.

Imagini (0) Data: 14 June 2012 Comentarii (0)

Viteză, adrenalină şi un spectacol de Campion Mondial – BMW Motorrad Show
Noutati-auto

BMW Group mopolizează sfârşitul de săptămână cu o serie de evenimente de condus care implică multă adenalină. Nordul capitalei devine spaţiu de desfăşurare al cailor putere, cu sesiuni de teste şi training pentru clienţi: BMW M Drive Tour în cadrul aeroportului Băneasa şi BMW Motorrad Raider Training, într-un spaţiu special amenajat în cadrul parcării Selgros.

Imagini (7) Data: 16 May 2012 Comentarii (1)

BMW Motorrad Motorsport a sărbătorit prima dublă
Noutati-auto

BMW Motorrad Motorsport s-a transformat într-o echipă învingătoare în Campionatul Mondial de Superbike: Marco Melandri a câştigat în faţa lui Leon Haslam la Donington.

Imagini (6) Data: 15 May 2012 Comentarii (0)

General Motors prezinta viziunea asupra prototipului Chevrolet EN-V 2.0 la Beijing
Concepte

General Motors a prezentat la Auto China 2012 viziunea companiei asupra prototipului Chevrolet EN-V 2.0, versiunea urmatoare a conceptului revolutionar de mobilitate prezentat de companie la Expozitia Mondiala din 2010 de la Shanghai.

Imagini (0) Data: 26 April 2012 Comentarii (0)

Eliseo Salazar - Pilotul care a concurat in toate cele 5 competitii majore din motorsport
Noutati-auto

Eliseo Salazar isi va trece in cont o reusita unica. Prin participarea sa la Raliul Argentinei, el va ingloba participari la toate cele cinci competitii majore din motorsportul mondial. Pentru mai multe detalii sunteti invitati sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 25 April 2012 Comentarii (0)

General Motors prezintă viziunea asupra prototipului Chevrolet EN-V 2.0 la Beijing
Noutati-auto

Beijing – General Motors a prezentat la Auto China 2012 viziunea companiei asupra prototipului Chevrolet EN-V 2.0, versiunea următoare a conceptului revoluţionar de mobilitate prezentat de companie la Expoziţia Mondială din 2010 de la Shanghai.

Imagini (0) Data: 24 April 2012 Comentarii (0)

TUNING: Volkswagen Beetle 1973 cu motor de Subaru WRX
Tuning

Cineva s-a decis sa faca dintr-un Volkswagen Beetle un adevarat monstru. Astfel, masinuta a fost dotata cu un motor turbo care este capabil sa produca 282 cai putere. Pe langa acest motor, masina a mai primit diverse parti de la un Porsche. Poate va intrebati care este pretul. Pentru a afla acest lucru va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (11) Data: 8 April 2012 Comentarii (0)

TUNING: Acura Integra Coupe 1994 cu un motor impresionant
Noutati-auto

Va prezentam un tuning mai neobisnuit. O persoana s-a gandit sa puna un super motor de 6.5 litri pe aceasta Acura. Va invitam sa cititi mai departe daca v-am starnit curiozitatea.

Imagini (14) Data: 30 March 2012 Comentarii (0)

Alfa Romeo lanseaza modelul Giulietta cu motor de 1.4 litri
Noutati-auto

Cei de la Alfa Romeo se pregatesc sa lanseze modelul Giulietta cu motor de 1.4 litri. Acesta va fi destinat oamenilor care nu isi permit sa dea foarte multi bani pe o masina, este o masina de tip entry-level.

Imagini (0) Data: 28 March 2012 Comentarii (0)

Renault lanseaza in Romania cel mai puternic motor diesel de 1.6 litri din lume - noul Energy dCi 130 CP
Noutati-auto

Motorul Energy dCi 130 CP este disponibil, incepand cu 1 martie, pentru modelul Grand Scenic Collection 2012. Motorul va echipa in perioada urmatoare si celelalte modele din familia Megane.

Imagini (0) Data: 2 March 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1946 :: 18.9MB