No SSO cookie
Regele Mihai a vizitat noul Centru BMW din Bucuresti
Noutati-auto

La invitatia importatorului general BMW in Romania, Automobile Bavaria, Majestatea Sa Regele Mihai I a vizitat in acest week-end noul Centru BMW din Baneasa.

Imagini (0) Data: 5 November 2006 Comentarii (0)

Mihai Tanasescu, ministrul Finantelor:"Nu trebuie sa dam în cap celor care au leasing pentru automobile sau autocamioane"
Noutati-auto

Eliminarea facilităţilor acordate prin leasing la achiziţionarea de automobile, prin plata taxelor vamale la preţul de import şi nu la valoarea reziduală de 20% a automobilelor, nu este o idee agreată de către Mihai Tănăsescu, ministrul Finanţelor.

Imagini (0) Data: 15 January 2004 Comentarii (0)

Regele Mihai la intalnirea internationala a colectionarilor de masini de razboi
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe despre acest eveniment care a avut loc recent intr-un oras elvetian. In plus, avem pentru voi si o galerie de imagini.

Imagini (18) Data: 13 August 2012 Comentarii (0)

Marinescu, locul patru in a doua cursa de la Brands Hatch
MotorSport Romania

Tanarul pilot roman de Formula 2 a ocupat locul patru in a doua cursa desfasurata la Brands Hatch, reusind sa-si egaleze astfel cele mai bune performante ale carierei.

Imagini (0) Data: 24 July 2011 Comentarii (0)

Nimeni nu sustine talentul adevarat
MotorSport Romania

Acest articol este dedicat lui Mihai Marinescu, pilotul nostru roman din Formula 2. Este un semnal de alarma pentru toate brandurile si companiile romanesti care ar putea sa il ajute si sa aiba parte de promovare in acelasi timp.

Imagini (0) Data: 6 May 2012 Comentarii (0)

EXCLUSIV! Interviu Jaime Alguersuari: Visez sa pilotez pentru Red Bull
Formula 1

Jaime Alguersuari, pilot al echipei de Formula 1 Toro Rosso, vorbeste intr-un interviu exclusiv despre visul sau de a ajunge la Red Bull, despre competitia cu Buemi si Ricciardo, dar si despre Mihai Marinescu.

Imagini (1) Data: 4 May 2011 Comentarii (0)

Echipaj romanesc la Vodafone Bucharest Challenge 2007
Noutati-auto

-Mihai Marinescu si Claudiu David vor testa un Dodge Viper Coupe -Doua zile pline de actiune pe circuitul de la Dijon -Pilotii romani vor concura la Vodafone Bucharest Challenge 2007

Imagini (0) Data: 16 April 2007 Comentarii (0)

D' Ambrosio si Aleshin vor testa pentru Renault
Formula 1

Jerome D'Ambrosio si Mihail Aleshin sunt cei doi piloti alesi de echipa Renault pentru a efectua teste pe circuitul de la Abu Dhabi, dupa ultima etapa a campionatului de Formula 1.

Imagini (1) Data: 10 November 2010 Comentarii (0)

5 piloti inscrisi in Citroen Racing Trophy la Raliul Targu Mures
Noutati-auto

Alaturi de Alex Filip, Dani Ungur, Vlad Cosma si Nistor Duval va lua startul in Citroen Racing Trophy Romania si Mihai Lacatus.

Imagini (1) Data: 4 June 2010 Comentarii (0)

Implicarea guvernului in industria auto nu reprezinta o alternativa viabila - Pacepa
Noutati-auto

Ion Mihai Pacepa, fostul sef al spionajului extern romanesc, a declarat intr-un interviu acordat cotidianului Wall Street Journal ca implicarea guvernului SUA in industria auto, prin preluarea GM, nu reprezinta o alternativa viabila.

Imagini (1) Data: 1 June 2009 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1698 :: 15.34MB