No SSO cookie

Marinescu, locul patru in a doua cursa de la Brands Hatch

voteaza
(0/ 0)
Marinescu, locul patru in a doua cursa de la Brands Hatch
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tanarul pilot roman de Formula 2 a ocupat locul patru in a doua cursa desfasurata la Brands Hatch, reusind sa-si egaleze astfel cele mai bune performante ale carierei.

 
 

Pilotul roman Mihai Marinescu a lasat la o parte necazurile, ghinioanele si nereusitele din ultima vreme si a impresionat in a doua cursa desfasurata pe circuitul de la Brands Hatch, din Marea Britanie. Brasoveanul in varsta de 22 de ani a ocupat locul patru in a zecea etapa a sezonului de Formula 2 si si-a egalat astfel cele mai bune performante ale carierei de pana acum.

Marinescu mai ocupase locul al patrulea la Algarve anul trecut, in cursa a doua, si in acest sezon, in chiar prima etapa, desfasurata pe circuitul de la Silverstone. Performanta tanarului roman este cu atat mai meritorie cu cat acesta a luat startul de pe locul sase in cursa de duminica si a reusit in final sa incheie in fata unor piloti importanti, precum Tobias Hegewald, Christopher Zanella si Miki Monras.

Cursa de duminica de la Brands Hatch a fost adjudecata de spaniolul Ramon Pineiro, tanarul de doar 19 ani aflat la prima sa victorie din cariera. Ibericul a fost urmat de italianul Mirko Bortolotti si de britanicul Jack Clarke.

In ierarhia generala a campionatului de Formula 2, continua sa conduca Bortolotti, acesta marindu-si avantajul in fata elvetianului Christopher Zanella la nu mai putin de 36 de puncte. Mihai Marinescu ocupa in continuare locul 9, cu un total de 58 de puncte, cu doar unul mai putin decat Alex Brundle, pilotul clasat pe opt.

Calendarul din acest an al Formulei 2 va mai include inca sase etape, viitoarele doua urmand a avea loc in Austria, pe Red Bull Ring, in datele de 27 si 28 august.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0850 :: 22.17MB