No SSO cookie
Audi va investi anul acesta circa 25 milioane euro in Romania
Noutati-auto

Audi va investi, in 2009, peste 25 milioane de euro in extinderea retelei locale de dealeri cu cinci centre de vanzari si service, dar si in pregatirea personalului si recrutarea de specialisti, a declarat, marti, pentru NewsIn, brand managerul Audi, Mihai Halmagianu.

Imagini (1) Data: 17 March 2009 Comentarii (0)

AutoItalia lanseaza Alfa Romeo 159 Emozione
Noutati-auto

Mihai Leu este primul client al noii versiuni.

Imagini (0) Data: 25 April 2007 Comentarii (0)

Prima portiune de autostrada pe sectorul Drajna-Fetesti se va deschide circulatiei pe 1 iulie
Noutati-auto

Prima portiune de autostrada pe sectorul Drajna-Fetesti, cu circulatie pe ambele cai, se va deschide pe 1 iulie a.c., a anuntat, la Palatul Victoria, purtatorul de cuvant al guvernului Oana Marinescu.

Imagini (0) Data: 2 May 2006 Comentarii (0)

Ioan Codrut Seres negociaza revenirea Daewoo Automobile Craiova in proprietatea statului roman
Noutati-auto

Ministrul Economiei si Comertului, Ioan Codrut Seres, impreuna cu seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, Mihai Catuneanu, au plecat, miercuri, in Coreea de Sud, pentru a discuta cu partea sud-coreeana stadiul in care se afla negocierile privind situatia uzinei de automobile Daewoo la Craiova, informeaza un comunicat al MEC remis Rompres.

Imagini (0) Data: 23 February 2006 Comentarii (0)

INCREDIBIL: Prima Dacie cu motor care consuma apa
Noutati-auto

In 2002, ziarul Libertatea anunta ca inventatorul Mihai Rusetel a brevetat la OSIM un motor care functioneaza cu apa. Inventatorul promitea la acea ora ca va utila o Dacie cu un asemenea motor si va demonstra ca se misca. Demonstratia s-a petrecut marti, 5 aprilie 2005.

Imagini (0) Data: 11 April 2005 Comentarii (4)

Dacia si Volkswagen conduc în topul celor mai furate masini în Romania
Noutati-auto

Cea mai furata marcă de maşini pe piaţa autohtonă este Dacia, cu 1.187 de furturi comise în primele zece luni din acest an, dintr-un total de 2.599 de cazuri de furt semnalate în perioada menţionată, a declarat Mihai Adrian, şef al Serviciului Furturi Auto în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei.

Imagini (0) Data: 27 November 2003 Comentarii (0)

SIAB a fost un succes în viziunea expozantilor si vizitatorilor
Noutati-auto

Salonul Internaţional Auto Bucureşti - SIAB 2003 a fost considerat un succes atât de organizatori, cât şi de expozanţi, în plus reprezentanţii firmei franceze AMC Promotion, participată la organizarea evenimentului, au declarat că evenimentul s-a ridicat peste aşteptările lor, a declarat site-ului www.masini.ro Mihai Popescu, coordonatorul Serviciului de presa al SIAB.

Imagini (0) Data: 8 October 2003 Comentarii (0)

BMW intentioneaza o crestere a vânzarilor de pe piata româneasca
Noutati-auto

Automobile Bavaria, importator oficial al mărcilor BMW, Rover, Land Rover, Mini şi MAN, estimează o creştere de cel mai puţin 30% a vânzărilor sale pentru marca BMW, în acest an, comparativ cu cele de anul trecut, când au fost înregistrate 338 de maşini livrate, a declarat site-ului www.masini.ro, directorul de vânzări al companiei, Mihai Niţulescu.

Imagini (0) Data: 4 March 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0821 :: 15.24MB