No SSO cookie

Nimeni nu sustine talentul adevarat

voteaza
(0/ 0)
Nimeni nu sustine talentul adevarat
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Acest articol este dedicat lui Mihai Marinescu, pilotul nostru roman din Formula 2. Este un semnal de alarma pentru toate brandurile si companiile romanesti care ar putea sa il ajute si sa aiba parte de promovare in acelasi timp.

 
 

Toti pasionatii de motorsport au auzit de Mihai Marinescu, romanul care alearga in Formula 2. Sunt convins ca au auzit de el si producatorii auto, dar si brandurile puternice de pe teritoriul tarii noastre.
Totusi, nimeni nu sustine cu desavarsire talentul pilotului roman. E greu sa ajungi in lumea motorsportului mondial, iar noi, avem un roman acolo, dar se pare ca degeaba. Toate brandurile se gandesc la sporirea awareness-ului, la modalitatile de promovare si la cum sa iasa pe profit. Totusi, unii uita ca ar putea avea parte de o vizibilitate mare prin intermediul unei astfel de competitii, prin intermediul unui parteneriat incheiat cu Mihai Marinescu spre exemplu. Toata lumea ar iesi in castig. Companiile ar putea sa isi sporeasca profitul, iar Mihai ar putea sa se desfasoare asa cum trebuie. Nu stiu cum poti pilota gandindu-te ca ai putea sa nu participi la urmatoarea cursa. Intr-o astfel de competitie, la un astfel de nivel, doar de stresul asta mai ai nevoie.
Mihai Marinescu este un pilot tanar, este un pilot foarte bun si merita sa mearga mai departe si sa demonstreze ce poate.
Acest articol se bazeaza pe marturia lui Mihai, publicata pe blogul sau personal.
Articolul de fata este un semnal pentru cei ce pot sa il ajute si care la randul lor ar putea fi ajutati de Mihai.
Prin urmare, dragi companii/branduri, sustineti talentul romanesc pentru ca puteti avea parte de vizibilitate intr-o ramura a motorsportului unde ajung doar nume mari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0941 :: 17.78MB