No SSO cookie
Casa Auto Bucuresti va semna un parteneriat de imagine cu Cristian Chivu
Noutati-auto

Casa Auto Bucuresti, centru de vanzari si service Mercedes- Benz, parte a Grupului Tiriac Auto, va semna luni un parteneriat de imagine cu capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cristian Chivu.

Imagini (0) Data: 8 October 2008 Comentarii (0)

Brabus C 63 AMG - Redefinindu-si performantele!
Noutati-auto

Un noi kit imbunatateste performantele deja uluitoare ale modelului Mercedes C 63 AMG...

Imagini (2) Data: 8 September 2008 Comentarii (0)

Daimler decide azi unde construieste uzina in Europa de Est
Noutati-auto

Consiliul de Supraveghere al concernului auto german Daimler va decide azi unde va fi construita noua uzina in Europa de Est, care va asambla noile generatii ale modelelor Mercedes A-Klasse si B-Klasse, din clasa mica si respectiv clasa compacta, potrivit publicatiei germane Automobilwoche, preluata de site-ul just-auto.com.

Imagini (1) Data: 17 June 2008 Comentarii (0)

Ford Mondeo - Lux rentabil!
Noutati-auto

V-ati dorit vreodata acel luxos model Mercedes, dar nu ati reusit sa adunati suficiente resurse? Ford va ofera solutia prin ultima sa lansare!

Imagini (1) Data: 12 June 2008 Comentarii (0)

Hyundai I90 - Categoria grea...
Noutati-auto

Viitorul "campion" al celor de la Hyundai in lupta impotriva firmelor precum Mercedes si BMW a fost surprins in timpul ce isi testa "aripioarele"!

Imagini (1) Data: 26 May 2008 Comentarii (0)

F700 Concept
Teste

Sedanul de lux de la Mercedes

Imagini (6) Data: 18 January 2008 Comentarii (0)

BMW X1 ajunge pe piata in 2010
Noutati-auto

Iuresul declaratiilor declansat de salonul auto de la Frankfurt nu s-a potolit inca. BMW declara in urma cu cateva saptamani ca este interesat de dezvoltarea unui model concurent cu lasa R de la Mercedes.

Imagini (0) Data: 19 September 2007 Comentarii (0)

Totul despre noul Audi A4
Noutati-auto

Noul Audi A4 a fost lansat. Noua generatie a modelului de clasa medie A4 iese pe piata pentru a concura cu succes modelele concurente BMW Seria 3 dar si noul Mercedes Clasa C.

Imagini (0) Data: 29 August 2007 Comentarii (0)

BRABUS ROCKET, nou record de viteza
Tuning

BRABUS, renumitul tuner mondial de automobile Mercedes-Benz, construieste de cativa ani cel mai rapid sedan de strada din lume. Aceasta �traditie� a inceput in 1996 cu recordul de 330 km/h detinut de BRABUS E V12 si a atins un nou nivel in 2003, o data cu varianta E V12 Biturbo. In prima jumatate a anului 2006, BRABUS ROCKET, construit in serie redusa si avand la baza modelul Mercedes CLS, a dus acest record la 362.4 km/h.

Imagini (0) Data: 29 November 2006 Comentarii (0)

DaimlerChrysler AG pune bazele unui joint venture care va gestiona activitatile de import, marketing si vanzari in Romania
Noutati-auto

DaimlerChrysler Automotive Romania SRL va prelua incepand cu 1 ianuarie 2007 activitatea de import, marketing si vanzari pentru marcile Mercedes-Benz, Smart, Chrysler, Jeep, Dodge si Fuso.

Imagini (0) Data: 6 September 2006 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1128 :: 18.91MB