No SSO cookie
BMW urca pe locul doi în topul celor mai bine vândute automobile de lux în Romania, în 2004
Noutati-auto

Automobile Bavaria, importator oficial în România al mărcilor BMW şi Mini, a înregistrat rezultate de excepţie la nivelul anului 2004. Cele 1.051 automobile BMW si MINI vandute anul trecut au contribuit la o crestere spectaculoasa a marcii in segmentul sau, cea mai mare faţă de mărcile concurente Audi şi Mercedes.

Imagini (0) Data: 25 January 2005 Comentarii (0)

Smart a deschis primul showroom în Bucuresti
Noutati-auto

ŢiriacAuto, divizia a Ţiriac Holdings, a inaugurat joi, 9 decembrie, primul showroom al mărcii germane smart, componentă a costructorului de automobile Mercedes.

Imagini (0) Data: 10 December 2004 Comentarii (0)

LANSARE AUTO ROM
Prezentari

AUTO ROM lansează în România noul Mercedes-Benz Clasa A

Imagini (0) Data: 20 October 2004 Comentarii (0)

Germanii îsi intorc fata de la automobilele autohtone
Noutati-auto

Din ce în ce mai mulţi cumpărători germani îşi intorc faţa de la mărcile de automobile de fabricaţie autohtonă: Audi, Mercedes şi Volkswagen au înregistrat cifre de vânzări mult sub media pieţei. Singurele mărci cu o tendinţă ascendentă sun BMW şi Porsche, informează Rompres.

Imagini (0) Data: 10 September 2004 Comentarii (0)

Autoturismele Smart sunt disponibile si pe piata rent-a-car
Noutati-auto

Autoturismele Smart, distribuite în Romania de dealer-ul Mercedes - Autorom SRL, sunt disponibile începând din aceasta lună, in premieră în România, şi pe piata de rent-a-car, informează BizCity.ro

Imagini (0) Data: 26 August 2004 Comentarii (0)

Cel mai mare pret platit vreodata pentru o masina noua
Noutati-auto

Recordul sumei plătite vreodată pentru o maşină nouă a atins 2,1 milioane dolari, fiind cel mai mare preţ înregistrat vreodată în istorie. Protagoniştii acestui neobişnuit comerţ sunt un angajat Ford şi femeia de afaceri Juliana Terian, din New York, care achiziţionează un model special Mercedes-Benz SLR McLaren.

Imagini (0) Data: 12 January 2004 Comentarii (0)

Continental AG va construi la Sibiu o fabrica de subansamble auto
Noutati-auto

Concernul german Continental AG intenţionează să îşi extindă producţia în Romania, urmând să construiasca la Sibiu o fabrică de subansamble auto, compania devenind furnizor, pe lângă Volkswagen, şi al mărcilor Renault, Mercedes, BMW şi Porsche.

Imagini (0) Data: 4 November 2003 Comentarii (0)

EXCLUSIVITATE: Cele mai cautate masini de import din România
Noutati-auto

În primele nouă luni, pe piaţa românească, cele mai căutate maşini de import, în segmentele din care fac parte, au fost Fiat Seicento, Renault Clio, Skoda Octavia, Volkswagen Passat, Mercedes Clasa E, Mercedes Clasa S, Lada Niva şi Renault Scenic, potrivit statisticilor oferite de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Autovehicule din România.

Imagini (0) Data: 16 October 2003 Comentarii (0)

DaimlerChrysler a vândut pachetul majoritar al unei filiale catre ThyssenKrupp
Noutati-auto

DaimlerChrysler a vândut luni un pachet majoritar din acţiunile filialei Mercedes-Benz Lenkungen GmbH, specializată in fabricarea de sisteme de direcţie, noul proprietar devenind grupul industrial ThyssenKrupp AG, informează Reuters.

Imagini (0) Data: 6 October 2003 Comentarii (0)

Toyota a vândut mai mult decât Chrysler
Noutati-auto

În luna august, pentru prima oară în istorie, Toyota Motor Corp. a vândut, pe piaţa americană, mai multe maşini decât Chrysler Group, producătorul japonez reuşind să depăşească cu peste 7.500 de unităţi, întreaga livrare a DaimlerChrysler AG, incluzând şi Mercedes-Benz, informează Detroit Free Press.

Imagini (0) Data: 4 September 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1102 :: 15.37MB