No SSO cookie
BRABUS ROCKET – CEL MAI RAPID SEDAN AL LUMII
Prezentari

362.4 km/h: Brabus Rocket, produs intr-o mica serie bazat pe Mercedes CLS, este cel mai rapid sedan din lume. In cadrul testelor desfasurate pe circuitul de mare viteza din sudul Italiei de langa Nardo, limuzina de mare performanta de 348.000 euro a imbunatatit recordul precedent de 350,2 km/h, detinut tot de BRABUS cu modelul E v12 Biturbo.

Imagini (0) Data: 26 July 2006 Comentarii (10)

Cel mai rapid sedan din lume
Noutati-auto

362.4 km/h, aceasta este viteza maxima la care poate ajunge Brabus Rocket, model bazat pe Mercedes CLS.

Imagini (0) Data: 17 July 2006 Comentarii (0)

SLR 722 Edition
Noutati-auto

Mercedes-Benz a adaugat un plus de putere supercarului SLR odata cu noul "722 Edition", oferindu-i toate atributele unei veritabile masini de curse.

Imagini (0) Data: 11 July 2006 Comentarii (0)

McLaren SLR s-a stricat
Noutati-auto

Concernul auto DaimlerChrysler a chemat la revizie autovehiculele sport Mercedes-Benz SLR McLaren din toata lumea din cauza unor probleme cu alternatorul, a anuntat purtatorul de cuvant al companiei, citat de agentia EFE.

Imagini (0) Data: 22 June 2006 Comentarii (0)

SLK 55 AMG, serie speciala
Noutati-auto

Mercedes-Benz a lansat o versiune mai puternica a modelului SLK 55 AMG.

Imagini (0) Data: 13 June 2006 Comentarii (0)

DaimlerChrysler intentioneaza sa opreasca productia modelului Smart ForFour
Noutati-auto

Constructorul german de masini DaimlerChrysler AG a anuntat sambata ca intentioneaza sa opreasca productia modelului Smart ForFour, marca Smart urmand sa fie inclusa in divizia Mercedes a companiei pentru a obtine profit, conform AP, consultat de Rompres.

Imagini (0) Data: 27 March 2006 Comentarii (1)

M-klasse a primit cinci stele
Noutati-auto

Constructorul german de automobile Mercedes a obţinut cinci stele cu modelul M-klasse la testele de impact făcute de către National Highway Traffic Safety Administration (NHSTA), instituţie americană similară celei europene EuroNCAP.

Imagini (0) Data: 17 October 2005 Comentarii (0)

Vision R 63 AMG
Noutati-auto

Mercedes - AMG vor prezenta in acesta an la Frankfurt "Vision R 63 AMG", o interpretare noua si dinamica a noului Mercedes-Benz R-Class, Grand Sports Tourer.

Imagini (0) Data: 7 September 2005 Comentarii (0)

SIAB 2005
Noutati-auto

Incununare a eforturilor AMC APIA Expo, SIAB 2005 isi va deschide portile pentru publicul larg in perioada 7-16 octombrie, zilnic intre orele 10.00 - 20.00 si se anunta a fi un eveniment de exceptie chiar daca de la salon vor lipsi marcile din portofoliul grupului TIRIACAUTO. (Mercedes-Benz, smart, Chrysler, Jeep, Mitsubishi, Land Rover, Jaguar, Ford, Mazda si Hyundai)

Imagini (0) Data: 7 September 2005 Comentarii (0)

20 de zile pana la lansarea lui Audi Q7 la Frankfurt Motor Show
Noutati-auto

Cu Audi Q7 constructorul german din Ingolstadt face primul pas in categoria SUV (sport utility vehicle) si se anunta a fi un competitor serios a lui Mercedes M classe, BMW X5, VW Tuareg si Porsche Cayenne.

Imagini (0) Data: 22 August 2005 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1109 :: 15.32MB