No SSO cookie
De la Rosa, aproape de McLaren
Formula 1

Pedro de la Rosa este din nou dorit la echipa de Formula 1 McLaren, acolo unde si-a petrecut sapte ani din cariera. Spaniolul de 40 de ani ar putea fi din nou pilot de teste al echipei britanice.

Imagini (1) Data: 18 February 2011 Comentarii (0)

McLaren a lansat noua masina la Berlin
Formula 1

Noul monopost de Formula 1 al echipei McLaren Mercedes a fost prezentat oficial in cadrul unui eveniment special organizat, desfasurat la Berlin vineri.

Imagini (1) Data: 7 February 2011 Comentarii (0)

Paddy Lowe este noul director tehnic McLaren
Formula 1

Paddy Lowe, fostul inginer director al echipei de Formula 1 McLaren, a fost avansat in functia de director tehnic al aceleiasi echipe, vechea sa functie fiind preluata de Tim Goss.

Imagini (1) Data: 27 January 2011 Comentarii (0)

Hamilton va testa primul noul McLaren
Formula 1

Lewis Hamilton va fi cel care va pilota pentru prima data noul model McLaren Mercedes in data de 10 februarie la Jerez, Jenson Button urmand sa faca si el cunostinta cu noua masina in ziua urmatoare.

Imagini (1) Data: 20 January 2011 Comentarii (0)

McLaren: lansarea tarzie va da rezultate mai bune
Formula 1

Oficialii echipei de Formula 1 McLaren nu cred ca vor suferi de pe urma lansarii tarzii a noii masini si spun chiar ca acest lucru ar putea constitui un avantaj important, lasandu-le mai mult timp la dispozitie sa pregateasca tot ceea ce este de pregatit.

Imagini (1) Data: 13 January 2011 Comentarii (0)

Noul McLaren va fi lansat pe 4 februarie
Formula 1

McLaren va adopta prima sesiune de teste a sezonului 2011 fara noul monopost, acesta urmand a fi lansat la Berlin, in data de 4 februarie, adica imediat dupa testele de la Valencia.

Imagini (1) Data: 10 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Iata cum se livreaza un McLaren F1!
Noutati-auto

Dan Kennedy este unul dintre putinii posesori ai unui hypercar McLaren F1. Sotia acestuia a filmat momentul livrarii legendarului hypercar. Spre deosebire de vechile modele, actualul F1 ofera o protectie sonora sporita si dotari precum aer conditionat si sistem de navigatie.

Imagini (1) Data: 15 December 2010 Comentarii (0)

De la Rosa s-ar putea intoarce la McLaren
Formula 1

Fostul pilot al echipei Sauber, spaniolul Pedro de la Rosa, a declarat ca spera inca sa-si gaseasca un loc in Formula 1 pentru 2011, dar ca, in eventualitatea in care acest lucru nu se va intampla, are ca varianta de rezerva intoarcerea ca pilot de teste la McLaren.

Imagini (1) Data: 7 December 2010 Comentarii (0)

Santander nu va mai fi sponsorul McLaren
Formula 1

Echipa de Formula 1 McLaren Mercedes isi va pierde din 2011 sprijinul unuia dintre principalii sponsori, banca spaniola Santander.

Imagini (1) Data: 1 December 2010 Comentarii (0)

Button: Sistemul Kers va ajuta echipa McLaren
Formula 1

Jenson Button a declarat ca este increzator ca revenirea sistemului KERS in Formula 1 va constitui un avantaj pentru el si coechipierul sau, Lewis Hamilton, datorita experientei indelungate de lucru a inginerilor McLaren cu aceasta tehnologie.

Imagini (1) Data: 26 November 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1795 :: 15.27MB