No SSO cookie
Button: Masina ar putea sa fie lenta la inceput
Formula 1

Jenson Button s-a declarat ingrijorat ca noua masina McLaren ar putea sa inceapa sezonul 2011 de Formula 1 mai greu, in conditiile in care nu a existat suficient timp pentru ca aceasta sa fie dezvoltata asa cum se dorea.

Imagini (1) Data: 28 February 2011 Comentarii (0)

Alonso, acuzat ca a incercat sa-l saboteze pe Hamilton
Formula 1

Fernando Alonso este acuzat intr-o carte nou aparuta in Marea Britanie ca ar fi incercat in mai multe randuri sa-l saboteze pe Lewis Hamilton atunci cand cei doi erau coechipieri la echipa de Formula 1 McLaren Mercedes.

Imagini (1) Data: 27 February 2011 Comentarii (0)

Button: Pneurile Pirelli vor aduce mai mult spectacol
Formula 1

Jenson Button a spus, dupa primele sale teste de la Jerez, cu noua masina McLaren, ca noile pneuri Pirelli vor imbunatati spectacolul din Formula 1, facand cursele mai atractive si mai distractive.

Imagini (1) Data: 12 February 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Noua masina este in mod clar mai buna
Formula 1

Lewis Hamilton s-a declarat extrem de multumit de comportamentul noii masini McLaren la finele primei zile de teste de la Jerez, afirmand ca aceasta reprezinta un progres considerabil fata de monopostul de anul trecut.

Imagini (1) Data: 11 February 2011 Comentarii (0)

Massa incheie prima zi de la Jerez pe primul loc
Formula 1

Felipe Massa a dominat prima zi de teste de la Jerez, obtinand cel mai rapid timp la distanta apreciabila de ceilalti piloti. Ziua de joi a reprezentat si debutul noilor masini McLaren, Force India si Virgin.

Imagini (1) Data: 11 February 2011 Comentarii (0)

Hamilton: E extraordinar sa revin in cockpit
Formula 1

Lewis Hamilton a fost extrem de entuziasmat la capatul primei sale zile de teste din 2011, declarand ca s-a simtit din nou ''ca acasa'' in momentul in care a pasit in monopostul McLaren Mercedes.

Imagini (1) Data: 3 February 2011 Comentarii (0)

Sutil il vede pe Hamilton campion mondial
Formula 1

Adrian Sutil, pilotul Force India, a declarat ca favoritul la castigarea titlului mondial al pilotilor in 2011 este Lewis Hamilton, datorita calitatilor sale, a pregatirii din iarna, dar si a echipei McLaren, una extrem de puternica.

Imagini (1) Data: 28 January 2011 Comentarii (0)

Hispania nu este o optiune pentru De la Rosa
Formula 1

Pedro de la Rosa, fost pilot de Formula 1 pentru McLaren sau Sauber, a declarat ca-si doreste sa prinda un loc de titular intr-una dintre echipele Marelui Circ, dar ca nu ia in considerare o eventuala oferta de la Hispania.

Imagini (1) Data: 19 January 2011 Comentarii (0)

Dennis: Primul titlu, cel mai valoros
Formula 1

Fostul manager al echipei McLaren, Ron Dennis, a declarat ca cel mai frumos moment din cariera sa a fost primul titlu obtinut de Niki Lauda, iar cel mai neplacut accidentul suferit de Mika Hakkinen, in urma caruia acesta a fost aproape sa-si piarda viata.

Imagini (1) Data: 7 January 2011 Comentarii (0)

Rosberg ramane realist in privinta sanselor Mercedes din 2011
Formula 1

Nico Rosberg indeamna la calm si spune ca va mai trebui sa treaca putin timp inainte ca echipa Mercedes sa se poata lupta de la egal la egal cu cele trei echipe care au incheiat sezonul 2010 in frunte, Red Bull, McLaren si Ferrari.

Imagini (1) Data: 29 December 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1563 :: 15.28MB