No SSO cookie

Santander nu va mai fi sponsorul McLaren

voteaza
(0/ 0)
Santander nu va mai fi sponsorul McLaren
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa de Formula 1 McLaren Mercedes isi va pierde din 2011 sprijinul unuia dintre principalii sponsori, banca spaniola Santander.

 
 
Banca spaniola Santander a anuntat ca-si va incheia parteneriatul de patru ani cu echipa de Formula 1 McLaren Mercedes in 2011, urmand sa sponsorizeze in continuare doar echipa Ferrari.

Santander a patruns in Marele Circ in 2007, semnand o intelegere cu echipa la care tocmai semnase pilotul spaniol Fernando Alonso. La sfarsitul aceluiasi an, Alonso a parasit echipa McLaren, trecand la Renault. Totusi, Santander nu a urmat drumul pilotului, ramanand pentru moment alaturi de McLaren.

In 2009, Santander a anuntat un parteneriat cu Ferrari pe o durata de cinci ani, sustinand atat scuderia italiana, cat si echipa din Woking pe parcursul sezoanelor 2009 si 2010. Totusi, compania iberica a anuntat ca isi va concentra resursele doar pe actuala echipa a vicecampionului mondial Fernando Alonso.

Oficialii McLaren au reactionat rapid si au declarat ca echipa nu va suferi de pe urma incheierii acestui parteneriat, in conditiile in care sponsorul principal, Vodafone, si-a intensificat sprijinul financiar si mediatic.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1360 :: 22.17MB