No SSO cookie

Paddy Lowe este noul director tehnic McLaren

voteaza
(0/ 0)
Paddy Lowe este noul director tehnic McLaren
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Paddy Lowe, fostul inginer director al echipei de Formula 1 McLaren, a fost avansat in functia de director tehnic al aceleiasi echipe, vechea sa functie fiind preluata de Tim Goss.

 
 
Echipa de Formula 1 McLaren Mercedes a efectuat o modificare importanta in stafful tehnic inainte de inceperea sezonului competitional 2011, numindu-l pe Paddy Lowe, fostul inginer director al echipei, in functia de director tehnic.

Promovarea lui Lowe va produce si avansarea lui Tim Goss, cel care a condus echipa de ingineri care s-au ocupat de proiectarea si realizarea masinii MP4-25, folosita in 2010, in functia de inginer director, fosta functie a lui Paddy Lowe.

Lowe si Goss vor continua sa lucreze indeaproape cu Neil Oatley, cel care ramane in functia de director al programelor de design si dezvoltare ale echipei din Woking. Aceste modificari vin pe fondul plecarii lui Pat Fry la Ferrari, plecare ce a impus cresterea responsabilitatilor inginerilor ramasi la echipa.

Lowe s-a declarat extrem de satisfacut de noua sa pozitie, cat si de promovarea lui Tim Goss si a apreciat ca echipa formata din ei doi si Neil Oatley va fi una mult mai unita si mai sudata ca pana acum si va ajuta echipa sa obtina performante mai bune.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1994 :: 22.16MB