No SSO cookie

De la Rosa, aproape de McLaren

voteaza
(0/ 0)
De la Rosa, aproape de McLaren
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pedro de la Rosa este din nou dorit la echipa de Formula 1 McLaren, acolo unde si-a petrecut sapte ani din cariera. Spaniolul de 40 de ani ar putea fi din nou pilot de teste al echipei britanice.

 
 
Pilotul spaniol Pedro de la Rosa si-ar putea continua cariera in Formula 1 cu o revenire la echipa la care si-a petrecut sapte sezoane in trecut, McLaren Mercedes.

Ibericul de 40 de ani a fost pilot de teste la McLaren intre 2003 si 2009, primind si oportunitatea de a alerga pentru teamul britanic de noua ori in curse de Formula 1 in 2005 si 2006. De la Rosa a parasit echipa in 2010 pentru a se alatura echipei Sauber, care i-a oferit un rol de pilot titular. Totusi, spaniolul nu a avut viata lunga la echipa elvetiana, fiind concediat cu cinci etape inainte de finalul sezonului trecut.

Veteranul spaniol a refuzat insa ideea retragerii din motorsport si a semnat un contract de pilot de teste cu producatorul de pneuri Pirelli. Acum, este aproape de a reveni la McLaren, acolo unde se pare ca Ron Dennis isi doreste din nou un pilot de rezerva cu experienta, nefiind pe deplin multumit de prestatiile tanarului Gary Paffett.


Nici Ron Dennis, nici Pedro de la Rosa si nici alti oameni din conducerea McLaren nu au dorit sa comenteze acest subiect, ramanand de vazut in urmatoarele zile daca intr-adevar spaniolul se va intoarce la echipa alaturi de care si-a petrecut cea mai mare parte a carierei in motosport.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1206 :: 22.17MB