No SSO cookie

McLaren a lansat noua masina la Berlin

voteaza
(0/ 0)
McLaren a lansat noua masina la Berlin
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul monopost de Formula 1 al echipei McLaren Mercedes a fost prezentat oficial in cadrul unui eveniment special organizat, desfasurat la Berlin vineri.

 
 
Echipa de Formula 1 McLaren Mercedes a lansat in sfarsit noua masina, modelul MP4-26, evenimentul oficial de prezentare a noului monopost avand loc vineri la Berlin.

McLaren este ultima din echipele mari din F1 care isi lanseaza noua masina, atat Ferrari, cat si Red Bull, Mercedes si Renault folosind deja noile monoposturi cu ocazia primei sesiuni de teste a sezonului, desfasurata la Valencia, in cursul saptamanii trecute.

Jenson Button, unul dintre pilotii pe care McLaren se va baza in sezonul 2011 din Marele Circ, este de parere ca ''intarzierea'' cu care noua masina a fost lansata nu este un dezavantaj, ci dimpotriva va favoriza echipa britanica. Astfel, campionul mondial din 2009 crede ca timpul mai indelungat pe care inginerii l-au folosit pentru a dezvolta noul monopost va contrabalansa durata mai mica de testare a masinii si va face ca McLaren sa aiba cea mai rapida masina a anului 2011.

In privinta caracteristicilor noului MP4-26, acesta prezinta un nas lung, inalt si plat, parti laterale inalte, radicale, in forma de L, dar si un esapament mai putin revolutionar decat cel prezentat de noul monopost Renault si pe care toata lumea se astepta sa-l preia si echipa McLaren.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1137 :: 22.14MB