No SSO cookie

McLaren: lansarea tarzie va da rezultate mai bune

voteaza
(0/ 0)
McLaren: lansarea tarzie va da rezultate mai bune
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii echipei de Formula 1 McLaren nu cred ca vor suferi de pe urma lansarii tarzii a noii masini si spun chiar ca acest lucru ar putea constitui un avantaj important, lasandu-le mai mult timp la dispozitie sa pregateasca tot ceea ce este de pregatit.

 
 
Managerul echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, Martin Whitmarsh, a declarat ca este increzator ca echipa sa nu va fi dezavantajata de alegerea de a lansa noua masina de-abia pe 4 februarie, adica dupa prima sesiune de teste a anului.

Lansarea oficiala a noului monopost McLaren va fi facuta chiar in ziua de dupa finele testelor de la Valencia si va fi realizata in capitala Germaniei, Berlin. La Valencia, McLaren se va prezenta totusi cu un model interimar, asemanator celui de anul trecut, pentru a nu pierde sansa de a vedea comportamentul noilor pneuri Pirelli. In ceea ce priveste noua masina, aceasta va debuta pe circuit de-abia pe 10 februarie, cu ocazia testelor de la Jerez.

Whitmarsh a declarat ca McLaren doreste sa ofere cele mai bune conditii posibile pilotilor Lewis Hamilton si Jenson Button si de aceea nu se grabeste sa finalizeze noua masina. De asemenea, britanicul a lasat sa se inteleaga ca vicecampionii de la constructori de anul trecut pregatesc inovatii foarte importante, care ar putea face modelul nou, MP4-26, sa se detaseze din plutonul masinilor de Formula 1.

In ceea ce priveste obiectivele McLaren pentru sezonul 2011, Martin Whitmarsh a fost extrem de radical si a declarat ca nu-si doreste altceva decat sa obtina ambele titluri puse in joc. In plus, acesta a spus ca performantele de genul celor de anul trecut, adica cinci victorii de cursa si locul secund la constructori nu vor mai fi acceptate sau considerate satisfacatoare.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1017 :: 17.78MB