No SSO cookie

Massa incheie prima zi de la Jerez pe primul loc

voteaza
(0/ 0)
Massa incheie prima zi de la Jerez pe primul loc
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Felipe Massa a dominat prima zi de teste de la Jerez, obtinand cel mai rapid timp la distanta apreciabila de ceilalti piloti. Ziua de joi a reprezentat si debutul noilor masini McLaren, Force India si Virgin.

 
 
Brazilianul Felipe Massa, pilot al echipei de Formula 1 Ferrari, a incheiat prima zi a sesiunii de teste de la Jerez cu cel mai rapid timp, fiind urmat de Sergio Perez si Mark Webber.

Massa a efectuat 101 tururi de teste, cele mai multe dintre cei 12 piloti iesiti pe circuit joi, si a oprit cronometrul la 1:20.709 inca de dimineata. Sud-americanul s-a concentrat pe durata acestei zile pe comportamentul aerodinamic al noii masini Ferrari si pe efectul asupra pneurilor Pirelli si a avut evolutii linistite, fara probleme tehnice sau emotii de orice fel.


Debutantul Sergio Perez, de la Sauber, a fost surpriza zilei, clasandu-se al doilea in ierarhia celor mai rapizi piloti, in ciuda unei diferente totusi considerabile fata de pilotul Ferrari. Australianul Mark Webber a fost al treilea, fiind cu mai putin de o zecime de secunda mai lent decat Perez, tanarul Daniel Ricciardo de la Toro Rosso venind pe patru, in ciuda numarului destul de mic de tururi realizat.

Trei echipe au alergat pentru prima data cu noile masini, McLaren, Force India si Virgin avand prima ocazie de a vedea la lucru noile MP4-26, VJM-04 si MVR-02. Dintre acestea, noul McLaren a fost cel care a impresionat cel mai mult, Lewis Hamilton reusind sa duca la bun sfarsit 58 de tururi fara mari probleme.

In ceea ce priveste masinile Force India si Virgin, acestea au cam scartait, Adrian Sutil avand probleme cu fiabilitatea noii sale masini, in timp ce Timo Glock n-a reusit timpi foarte buni, in ciuda unui numar destul de mare de tururi duse la bun sfarsit.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1171 :: 22.17MB