No SSO cookie

Rosberg ramane realist in privinta sanselor Mercedes din 2011

voteaza
(0/ 0)
Rosberg ramane realist in privinta sanselor Mercedes din 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nico Rosberg indeamna la calm si spune ca va mai trebui sa treaca putin timp inainte ca echipa Mercedes sa se poata lupta de la egal la egal cu cele trei echipe care au incheiat sezonul 2010 in frunte, Red Bull, McLaren si Ferrari.

 
 
Pilotul german al echipei de Formula 1 Mercedes GP, Nico Rosberg, a declarat ca vrea sa ramana cu picioarele pe pamant si a recunoscut ca va fi greu pentru el sa se lupte de la egal la egal cu pilotii celor trei echipe din fata inca de la inceputul sezonului 2011.

Mercedes a incheiat sezonul 2010 pe pozitia a patra in clasamentul constructorilor, dar nu a reusit sa puna probleme serioase celor de la Red Bull, McLaren si Ferrari, neavand in niciun moment vreo sansa reala la o victorie de etapa. Astfel, echipa germana a incheiat la peste 280 de puncte distanta de liderul clasamentului, dar si la peste 180 de Ferrari, clasata pe trei.

Cu toate acestea, se pare ca inginerii de la Mercedes, in frunte cu extrem de cunoscutul Ross Brawn, au avut destul timp pentru a pune la punct detaliile tehnice ale masinii pentru sezonul 2011 si, astfel, extrem de multa lume ii vede pe Nico Rosberg si Michael Schumacher printre posibilii protagonisti ai anului viitor.

Nico Rosberg, cel care a incheiat pe sapte ierarhia pilotilor din 2010, a declarat acum ca doreste sa fie realist si ca va fi extrem de dificil sa atace monoposturile Red Bull sau McLaren inca din startul sezonului viitor, in conditiile in care diferenta existenta in 2010 a fost una extrem de consistenta. Astfel, germanul a indemnat la calm si a cerut timp pentru ca el si Mercedes sa progreseze, dar a spus in acelasi timp ca este sigur ca un pas inainte va fi inregistrat.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1339 :: 22.17MB