No SSO cookie

Button: Masina ar putea sa fie lenta la inceput

voteaza
(0/ 0)
Button: Masina ar putea sa fie lenta la inceput
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jenson Button s-a declarat ingrijorat ca noua masina McLaren ar putea sa inceapa sezonul 2011 de Formula 1 mai greu, in conditiile in care nu a existat suficient timp pentru ca aceasta sa fie dezvoltata asa cum se dorea.

 
 
Britanicul Jenson Button a declarat ca sunt sanse mari ca noul monopost de Formula 1 al echipei McLaren Mercedes, modelul MP4-26, sa nu inceapa foarte bine sezonul 2011, in conditiile in care nu a existat suficient de timp in pre-sezon pentru ca acesta sa fie dezvoltat la potentialul sau maxim.

Noua masina McLaren a fost lansata mai tarziu decat cele ale rivalelor Ferrari si Red Bull, avand la dispozitie o sesiune de teste in minus fata de acestea. In plus, aceasta a dat dovada de mai multe probleme de fiabilitate pana acum, in timp ce viteza si ritmul de care este capabila sunt inca greu de determinat.

'' Cu siguranta ca nu am realizat atatea tururi cate mi-as fi dorit, iar in ceea ce priveste dezvoltarea unei masini noi este esential sa faci multi kilometri. '' a declarat Button. Britanicul a dorit sa ramana in acelasi timp optimist si a spus ca masina are un potential extrem de bun, chiar daca acesta nu va putea fi demonstrat in primele cateva curse ale noului sezon.

Fostul campion mondial din 2009 a mai spus ca ultima sesiune de teste de la Barcelona va fi cruciala pentru McLaren, reprezentand un bun prilej de a pune la punct lucrurile care nu au functionat foarte bine pana acum.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2018 :: 22.17MB