No SSO cookie
Koenigsegg CCX by edo Competition
Noutati-auto

Pentru majoritatea oamenilor de pe planeta, Koenigsegg CCR are suficienta putere ca sa faca de rusine aproape toate celelalte supercar-uri din momentul de fata, daca iei in calcul si greutatea extrem de redusa a masinii. Pentru unul dintre proprietarii unei asemenea bestii mecanice insa, 806 cai-putere se pare ca nu sunt de ajuns...

Imagini (32) Data: 2 April 2011 Comentarii (0)

Webber nu intelege ce s-a intamplat in Australia
Formula 1

Mark Webber s-a declarat dezamagit de clasarea sa din prima cursa de Formula 1 a sezonului, care a avut loc chiar pe terenul sau propriu, in Australia. Pilotul Red Bull a spus ca nu-si explica evolutia slaba a masinii sale si diferenta extrem de mare de timp dintre el si coechipierul sau, Sebastian Vettel.

Imagini (1) Data: 28 March 2011 Comentarii (0)

Tarani fara frontiere (42): Kitsch Tuning pentru pitzi
Editoriale

Cum sa faci sa iesi in evidenta? Simplu: aplica un kitsch tuning masinii tale si noi ne ocupam de restul!

Imagini (1) Data: 28 March 2011 Comentarii (0)

Hamilton, incantat de calificarile de la Melbourne
Formula 1

Lewis Hamilton, ocupantul locului secund in calificarile din Australia, s-a declarat incantat de evolutia masinii McLaren, dorind sa felicite inginerii echipei, cei care au reusit sa provoace un progres extraordinar al noului monopost.

Imagini (1) Data: 26 March 2011 Comentarii (0)

Alonso: Vom vedea peste doua saptamani
Formula 1

Fernando Alonso s-a declarat satisfacut de prestatia masinii Ferrari in testele de la Barcelona, dar a spus ca adevarata valoare a acestui monopost, precum si a celorlalte se va vedea de-abia la Melbourne, la prima cursa oficiala a sezonului 2011.

Imagini (1) Data: 12 March 2011 Comentarii (0)

Massa: Masina este pur si simplu mai buna
Formula 1

Felipe Massa s-a declarat extrem de multumit de noile imbunatatiri aduse masinii Ferrari, spunand ca acestea aduc monopostul echipei italiene mai aproape de Red Bull.

Imagini (1) Data: 11 March 2011 Comentarii (0)

Petrov, multumit de progresul Renault
Formula 1

Vitaly Petrov s-a declarat satisfacut de progresul masinii sale Renault aratat in ultimele teste, acesta fiind atribuit de rus pe seama imbunatatirilor tehnice operate de inginerii echipei anglo-franceze asupra noului monopost.

Imagini (1) Data: 10 March 2011 Comentarii (0)

Vettel: Am alergat prea putin
Formula 1

Sebastian Vettel s-a declarat ingrijorat de prima zi de teste de la Barcelona, problemele tehnice ale masinii Red Bull eliminand satisfactia realizarii celui mai bun timp al zilei.

Imagini (1) Data: 19 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Chevrolet-ul Silverado nu este creat pentru sarituri
Noutati-auto

Sariturile cu masina sunt printre cele mai grele cascadorii, trebuie sa se tina seama de diferiti factori, vant, viteza si masa masinii. Acest sofer se pare ca a uitat ca un pick-up nu este creat pentru a sari peste rampe de pamant.

Imagini (1) Data: 16 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Accidentul lui Robert Kubica
Noutati-auto

Robert Kubica a suferit un accident extrem de grav in acest weekend. Pilotul F1 a participat la raliul Ronde di Andora in Italia si a intrat cu viteza intr-un parapet metalic. Singurul video oficial este cel care prezinta starea masinii dupa accident, dar un grup de animatori au realizat o simulare digitala a ceea ce s-a intamplat de fapt.

Imagini (1) Data: 8 February 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2019 :: 15.27MB