No SSO cookie
Jantele – un accesoriu esential pentru orice masina
Noutati-auto

In momentul alegerii unui set de jante, recomandarea ar fi sa utilizati configuratoarele puse la dispozitie de producatorii de jante, deoarece acestia au omologarile primite direct de la producatorii de autoturisme (exista cazuri in care anumite jante, cu caracteristici identice cu cele de pe cartea masinii, nu se pot potrivi).

Imagini (0) Data: 20 March 2017 Comentarii (0)

Anvelopele – cel mai important accesoriu pentru masina ta
Noutati-auto

Unul dintre cele mai importante accesorii ale unei masini sunt cauciucurile: acestea sunt singura legatura intre automobil si carosabil, calitatea si starea acestora fiind vitale atat pentru performantele masinii cat si pentru siguranta participantilor la trafic.

Imagini (0) Data: 13 March 2017 Comentarii (0)

Bridgestone a prezentat în România anvelopele de vară 2016
Noutati-auto

Anvelopele sunt importante pentru că ele reprezintă singura parte a sistemului de siguranţă al maşinii dvs. care intră în contact efectiv cu drumul.

Imagini (0) Data: 1 April 2016 Comentarii (0)

Probleme cu asiguratorii RCA Euroins si Carpatica? CAR EXPERT AUTO va asigura despagubiri RCA sigure si rapide!
Noutati-auto

Daca ai avut ghinionul ca masina ta sa fie implicata intr-un accident auto, find avariata de conducatori auto cu asigurari RCA la Euroins sau Carpatica, CAR EXPERT AUTO te ajuta cu reparatia masinii si intreg procesul de platire a despagubirilor RCA la valoarea reala a daunelor de catre asiguratorii mentionati.

Imagini (3) Data: 26 August 2015 Comentarii (0)

Mazda lansează în România aplicația My Mazda pentru smartphone
Noutati-auto

Proprietarii Mazda pot accesa în mod gratuit istoricul digital de service al mașinii prin intermediul aplicației mobile

Imagini (0) Data: 9 July 2015 Comentarii (0)

Dacia a vândut maşina cu numărul 3.000.000
Noutati-auto

Marți, 14 octombrie, la standul Dacia din cadrul Salonului Auto de la Paris, un client spaniol a primit din partea lui Nicolas Wertans, Directorul de Vânzări al Grupului Renault la nivel mondial, cheile mașinii sale, un model Dacia Sandero Stepway.

Imagini (2) Data: 19 October 2014 Comentarii (0)

BMW Team RLL pe podium si in Grand Prix-ul de la Mosport
Noutati-auto

BMW Team RLL a mizat pe cartea constanţei de-a lungul celor două ore şi 45 de minute ale Grand Prix-ului de la Mosport (Canada), etapă în American Le Mans Series, pentru a încheia pe locurile al patrulea şi al optulea în clasamentul categoriei GT. Ca urmare a descalificării maşinii Porsche învingătoare, cele două BMW M3 GT au fost clasificate în cele din urmă pe poziţiile a treia şi a şaptea.

Imagini (8) Data: 24 July 2012 Comentarii (0)

Un kit interesant pentru Ferrari 458 Italia
Tuning

Va prezentam astazi un kit interesant facut special pentru Ferrari 458 Italia. Acesta aduce oarecare imbunatatiri designului masinii, asta pentru persoanele care nu sunt multumite de varianta de baza. Pentru mai multe detalii, sunteti invitati sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 6 June 2012 Comentarii (0)

Noul challenger din DTM: dezvoltarea BMW M3 DTM
Noutati-auto

Când a demarat faza de concept pentru BMW M3 DTM în 2010, inginerii BMW Motorsport s-au văzut puşi în faţa unei provocări pe cât de interesantă, pe atât de neobişnuită. Pe de-o parte, trebuiau să înceapă dezvoltarea maşinii pentru revenirea BMW în DTM cu obiectivul de a face faţă unei concurenţe mult mai experimentată în această competiţie. Pe de altă parte, au trebuit să colaboreze cu ceilalţi constructori reprezentaţi în campionat pentru a stabili regulamentul tehnic ce va duce DTM în viitor.

Imagini (0) Data: 7 May 2012 Comentarii (0)

TUNING: ABT vine cu un nou kit pentru Audi Q3
Noutati-auto

Cei de la ABT revin in forta cu un kit de tuning pentru Audi Q3. Acestia au inclus in pachet atat modificari estetice cat si modificari care sporesc performanta masinii.

Imagini (0) Data: 3 April 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1862 :: 15.34MB