No SSO cookie

Webber nu intelege ce s-a intamplat in Australia

voteaza
(0/ 0)
Webber nu intelege ce s-a intamplat in Australia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mark Webber s-a declarat dezamagit de clasarea sa din prima cursa de Formula 1 a sezonului, care a avut loc chiar pe terenul sau propriu, in Australia. Pilotul Red Bull a spus ca nu-si explica evolutia slaba a masinii sale si diferenta extrem de mare de timp dintre el si coechipierul sau, Sebastian Vettel.

 
 
Mark Webber a declarat, la finele Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei, ca nu-si poate explica ce s-a intamplat in prima cursa a sezonului 2011 cu masina lui si din ce cauza Sebastian Vettel a fost cu atat de mult peste evolutia sa.

Webber s-a calificat in cursa de la Melbourne cu al treilea timp, destul de departe insa de timpul obtinut de coechipierul sau, Sebastian Vettel, pentru ca apoi in cursa sa se zbata cu rata ridicata de degradare a pneurilor, care l-a obligat sa efectueze trei opriri la boxe si l-a retrogradat la final pana pe pozitia a cincea in clasament.

'' Nu am fost deloc rapid astazi( n.r.: duminica) si la fel au stat lucrurile si in calificari ieri, asa ca trebuie sa intelegem care este motivul pentru acest lucru. '' a declarat veteranul australian, care a adaugat: '' Nu puteam sa fac mai multe. Am pierdut locul patru in fata lui Fernando Alonso la boxe si asta a fost tot. Totul a fost atat de frustrant.''

Cu toate acestea, Mark Webber a privit si partea plina a paharului si a declarat ca nu are de gand sa se lase daramat de evolutia din prima cursa a sezonului, in conditiile in care mai sunt cel putin alte 18 curse ramase din calendarul F1 2011.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1151 :: 22.11MB