No SSO cookie

Alonso: Vom vedea peste doua saptamani

voteaza
(0/ 0)
Alonso: Vom vedea peste doua saptamani
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso s-a declarat satisfacut de prestatia masinii Ferrari in testele de la Barcelona, dar a spus ca adevarata valoare a acestui monopost, precum si a celorlalte se va vedea de-abia la Melbourne, la prima cursa oficiala a sezonului 2011.

 
 
Fernando Alonso s-a declarat multumit de imbunatatirile aduse de mecanicii Ferrari noului monopost al scuderiei italiene, dar a recunoscut ca este inca dificil de spus unde se plaseaza echipa pentru care piloteaza in aceste momente.

Alonso a testat vineri pe circuitul din Barcelona, reusind sa incheie nu mai putin de 141 de tururi, intr-o adevarata demonstratie de forta si fiabilitate a noului Ferrari. Nici din punctul de vedere al vitezei n-a stat rau ibericul, acesta obtinand al doilea timp al zilei, dupa cel al germanului Michael Schumacher. In ceea ce priveste ultima zi de teste, cea de sambata, aceasta a fost compromisa din cauza starii vremii, ploaia facandu-si simtita prezenta sacaietoare pe toata durata zilei.

'' Imbunatatirile pregatite de echipa pentru aceste ultime teste au dat in mod clar rezultate, iar masina arata din ce in ce mai bine, mai ales din punctul de vedere al fiabilitatii. '' a declarat Alonso la finele ultimei sesiuni de teste inaintea debutului oficial al sezonului.

Cu toate acestea, vicecampionul mondial en-titre a recunoscut ca performantele de care sunt cu adevarat capabile masinile in curse sunt inca un mister si ca acesta va fi elucidat doar peste doua saptamani, la Melbourne, cu ocazia debutului de sezon 2011.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1460 :: 17.78MB