No SSO cookie

Un kit interesant pentru Ferrari 458 Italia

voteaza
(0/ 0)
Un kit interesant pentru Ferrari 458 Italia
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Va prezentam astazi un kit interesant facut special pentru Ferrari 458 Italia. Acesta aduce oarecare imbunatatiri designului masinii, asta pentru persoanele care nu sunt multumite de varianta de baza. Pentru mai multe detalii, sunteti invitati sa cititi mai departe.

 
 

Oamenii tind sa fie multumiti de aspectul de baza a lui Ferrari 458 Italia.
Totusi, printre tuneri se numara si nemultumiti. Din acest motiv a aparut si acest kit de tuning care e interesant, desigur.
Cei de la Vorsteiner au realizat initial un set de jante pentru acest model, insa acum au venit si cu un kit care ofera masinii o aerodinamicitate mai mare, cel putin de asta ne asigura tunerul.
In plus, toate partile sunt facute din fibra de carbon si pot fi comandate in diferite nuante, in functie de preferinte.
Momentan acestea sunt detaliile de care dispunem, dar ne asteptam sa revenim in curand cu mai multe imagini si informatii. Asteptam impresiile voastre cu privire la acest articol.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1396 :: 17.78MB