No SSO cookie

Jantele – un accesoriu esential pentru orice masina

voteaza
(0/ 0)
Jantele – un accesoriu esential pentru orice masina
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In momentul alegerii unui set de jante, recomandarea ar fi sa utilizati configuratoarele puse la dispozitie de producatorii de jante, deoarece acestia au omologarile primite direct de la producatorii de autoturisme (exista cazuri in care anumite jante, cu caracteristici identice cu cele de pe cartea masinii, nu se pot potrivi).

 
 

Un element deosebit de important in ceea ce priveste imbunatatirea atat a aspectului cat si a performantelor masinii il reprezinta jantele de aliaj. Desi exista inca destui soferi care nu acorda foarte multa atentie acestora, exista anumite avantaje pe care le poate aduce montarea setului ideal de jante pe masina.

Reamintim:
- Un set de jante de calitate poate reduce masa totale a autoturismului, iar astfel ii poate mari performantele si poate reduce consumul de carburant.
- In cazul jantelor de aliaj, acestea disipa mai bine caldura aparuta in zona pneurilor, protejand astfel rotile.
- Un set de jante de aliaj sau hybrid potrivit va imbunatati considerabil aspectul oricarui autoturism, completand liniile de design ale acestuia.

Exista trei tipuri de jante:
- Jante de tabla: jantele clasice, de regula de culoare neagra, specifice masinilor de buget. Acestea de regula au un pret redus, sunt destul de rezistente dar nu au un aspect foarte placut si sunt foare rezistente. De regula, acestea sunt completate de un set de capace pentru a le imbunatati putin aspectul.
- Jante de aliaj: jante de calitate superioara, atat din punct de vedere al materialelor utilizate in fabricatie cat si a designului. Acestea sunt de multe ori gasite ca echipare originala pe masinile premium si ajuta la maximizarea performantelor acestora si la imbunatatirea designului.
- Jante hybrid: un concept relativ nou pe piata, acestea combina rezistenta si pretul scazut al jantelor de tabla cu designul superior al jantelor de aliaj. Acestea reprezinta un compromis foarte bun pentru soferii care, de regula, vor un al doilea set de jante pentru sezonul rece.

In momentul alegerii unui set de jante, recomandarea ar fi sa utilizati configuratoarele puse la dispozitie de producatorii de jante, deoarece acestia au omologarile primite direct de la producatorii de autoturisme (exista cazuri in care anumite jante, cu caracteristici identice cu cele de pe cartea masinii, nu se pot potrivi).

Cine suntem? AnvelopeMAG este unul dintre lderii pietei online a comertului de anvelope si jante, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. Comercializam numai anvelope si jante noi, garantate 2 ani de catre producator. Toate produsele livrate sunt transportate gratuit, oriunde in tara, in 24 maxim 48 de ore prin curierat rapid.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2014 :: 22.11MB