No SSO cookie

Porsche dezvoltă modelul Cayman GT4 Clubsport

voteaza
(0/ 0)
Porsche dezvoltă modelul Cayman GT4 Clubsport
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pornind de la modelul Cayman GT4, cu caroseria mai ușoară, Porsche Motorsport a dezvoltat o variantă care se încadrează în standardul pentru curse

 
 

Denumită Cayman GT4 Clubsport, această variantă este programată să debuteze pe 18 noiembrie, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Aceeași dată va marca și startul vânzărilor pentru acest model cu motor poziționat central, capabil să dezvolte 385 CP.

Asemenea modelului de serie care îi stă la bază, Cayman GT4 Clubsport este propulsat de un motor boxer cu șase cilindri, de 3,8 litri. Versiunea destinată curselor dispune de o transmisie Porsche cu ambreiaj dublu, controlată prin padele amplasate pe volan și de un diferențial blocabil pe puntea spate. Brațele ușoare ale suspensiei față sunt preluate de la fratele mai mare 911 GT3 Cup, care participă în cele 20 de campionate monomarcă Porsche din întreaga lume. Impresionantul sistem de frânare este dotat cu discuri din oțel, care măsoară 380 mm în diametru. Având o masă proprie de numai 1.300 de kilograme, Cayman GT4 Clubsport – ce dispune în echiparea standard de un rollcage sudat de șasiu și de scaune-scoică, cu centuri de siguranță prinse în șase puncte – este cu adevărat ultra-ușor.

Comenzile pentru noul Cayman GT4 Clubsport pot fi înregistrate la centrul Porsche Motorsport din Weissach, sau, pentru piața americană, la Porsche Motorsport North America. Pentru 2016 Porsche planifică omologarea acestui model la curse precum Pirelli World Challenge, Continental Tire Sports Car Challenge, Pirelli GT3 Cub Trophy USA, Ultra 94 GT3 Cup Challenge Canada, plus la alte competiții organizate de Porsche Club of America și alte întâlniri la nivel de club din lumea întreagă.

Mai multe informații, precum și fotografii cu noul Porsche Cayman GT4 Clubsport vor fi disponibile după premiera mondială a modelului, pe 18 noiembrie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1748 :: 17.78MB