No SSO cookie

Suzuki expune toată gama de modele la SAB&A

voteaza
(0/ 0)
Suzuki expune toată gama de modele la SAB&A
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La ediția a 13-a a Salonului Auto București & Accesorii, Suzuki va expune toată gama de modele disponibilă în România. Programat în perioada 1 – 11 octombrie 2015, Salonul Auto București & Accesorii va avea loc în cadrul complexului Romaero Băneasa.

 
 

Lansat anul acesta și în România, modelul Suzuki Vitara va fi în centrul atenției și la Salonului Auto București & Accesorii, mai ales după introducerea în gamă a versiunilor VItara “S”, prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt, și a versiunii diesel echipată cu transmisie automată. Modelul Vitara se remarcă prin numeroasele posibilități de personalizare,  pachetele Urban și Rudge de design exterior - interior, motorizări economice Euro 6 pe benzină și diesel, disponibile atât cu transmisie automată, cât și manuală, plus o serie de echipamente de siguranță disponibile încă din standard cum ar fi airbag-uri frontale, airbag-uri laterale, airbag genunchi, ABS + EBD, ESP, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri sau funcţie de asistare la frânare. Prețurile pentru noul VItara pornesc de la 14.100 Euro (cu TVA Inclus).

sab_2015_5

 

Tot în cadrul Salonului Auto București & Accesorii va fi expus și modelul Suzuki S-Cross Special Edition echipat cu sistemul multimedia cu ecran de 7 inch care oferă conectivitate smartphone, Bluetooh, USB, slot SD card, cameră pentru mersul înapoi, navigație, dar și grilă față și baghete geamuri exterioare cromate.

sab_2015

 

În afara modelelor Vitara și S-Cross, vor mai fi expuse modelele Jimny, o ediție speciala Suzuki Swift Violet Edition, versiune echipată cu volan sport îmbrăcat în piele cu cusături violet, tapițerie mixtă alcantara/piele, grilă cromată și jante din aliaj în două nuanțe, dar și un model Swift echipat cu instalație GPL. De asemenea, Suzuki va prezenta și o serie de soluții profesionale de instalații GPL pentru modelele mărcii, toate modelele echipate cu GPL benefiicind de aceeași perioadă de garanție de 5 ani, fără limită de kilometri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1765 :: 17.79MB