No SSO cookie

LIV-2 - Un nou SUV de la coreenii de la SsangYong in 2017

voteaza
(0/ 0)
LIV-2 - Un nou SUV de la coreenii de la SsangYong in 2017
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

LIV-2, prescurtare a numelui ”Limitless Interface Vehicle”, este forma finală a proiectului Y400 ce stă la baza noului SUV de clasă mare de la SsangYong și care va intra în piață în 2017.

 
 

LIV-2 își propune să păstreze poziția lui SsangYong de leader în producția coreeană de vehicule și SUV-uri 4x4 reale. Modelul va continua tradiția SsangYong în materie de structuri cu șasiu separat diferențiidu-se astfel de valul producătorilor ce au trecut la structuri monococă. Cu o structura cu șasiu separat ce aduce avantaje clare în materie de off-road și durabilitate și utilizând sistemul de tracțiune integrală de la SsangYong, LIV-2 va fi echipat cu o interfață inteligentă ce va facilita comunicarea activă între șofer și mașină.

”Potențialul nelimitat” la care face referire numele LIV-2 subliniază această capabilitate avansată de off-road ce va facilita accesarea aproape a oricărui loc, oferind simultan confort premium și experiența conducerii unei limuzine, cu spații abundente pe al doilea rînd de scaune și echipat să ofere o ambianță relaxantă.

paris_2

 

Similar modului în care conceptele XIV și SIV au prezentat viziunea SsangYong în segmentele SUV compacte și subcompacte, în care a și lansat cu succes modelele XLV și Tivoli,  LIV-2 indică direcția asumată de coreeni în clasele D și E ale segmentului SUV.

Linia de design a lui LIV-2 întrupează într-un tot unitar coerent conceptul ”Dignified Motion” inspirat de spectaculozitatea naturii coreene și linia de design ”Robust Aesthetics” a lui SsangYong. Partea frontală masivă, grila radiatorului reflectând imaginea unei păsări cu aripile întinse, părțile laterale cu linii sculptate proeminent și partea posterioară elegantă indică continuarea limbajului de design prezentat prima dată pe modelul de succes Tivoli și care din anul următor va evidenția considerabil prezența lui LIV-2 pe șosele.

Tema de design desemnată pentru interiorul modelului LIV-2 a fost crearea unui spațiu directorial contemporan, de limuzină condusă de un șofer, cu spații copioase de lucru sau relaxare și încorporarea unor tehnologii avansate de comunicare.

liv2_03

 

Ideea limuzinei conduse de un șofer pune accentul pe scaunele din spate care sunt extrem de generoase, înclinabile, cu optiuni de masaj și acces la o consola centrală complet echipată. Sistemul de comunicații integrat încorporează trei afișaje digitale uriașe, unul de 9,2 inchi în consola centrală și câte un afișaj de 10,1 inchi în tetierele scaunelor din față, funcție wi-fi mirroring, conectivitate Apple CarPlay și Google Android Auto, toate controlabile  de pe al doilea rând de scaune, pentru o plăcere nerestricționată a pasagerilor din spate.

Clienții noului SUV de la SsangYong își vor putea alege unul din cele două motoare în patru cilindrii cu care va fi echipat din 2017 noul SUV.

Dieselul de 2,2 litri, Euro 6, prezent deja în prezent pe Rexton, va fi capabil a livra un cuplu motor de 420 Nm în plaja de turații 1,500 – 2,500 rpm, aduce o suplimentară reducere a zgomotelor, vibrațiilor și o creștere a reactivității. Acest motor va fi armonizat cu o trasmisie automată în șapte trepte 7G-Tronic furnizată de Mercedes Benz sau cu o transmisie manuală în 6 trepte.

Cealaltă variantă de motorizare va fi un nou motor turbo de 2,0 litri GDi alimentat cu benzină și capabil a furniza o putere de 225 CP și un cuplu motor de 350Nm.

LIV-2 va veni echipat cu elemente de siguranță și securitate de ultimă generație. AEBS (Autonomous Emergency Braking System) va preveni șoferul în cazul unui obstacol iminent folosind un sistem cu radar și scanare laser combinat cu o cameră cu senzori plasată în partea superioară a parbrizului.

Un complex de nouă airbaguri (în față, pe laterale, cortină și la genunchi) pun pasagerul pe primul loc în noul LIV-2.

Sisteme active preemtive precum TSA (Traffic Safety Assist), HBA(High Beam Assistance), LDWS(Lane Departure Warning System), BSD(Blind Spot Detection), LCA(Lane Change Assist) sau TAS(Traffic Alert System) își vor aduce contribuția la minimizarea probabilității unui accident și la creșterea plăcerii de a conduce un SsangYong.

Din poziția de noua navă amiral a producătorului creean, LIV-2 este modelul SUV directorial menit să ducă marca în noi segmente ale pieții.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3490 :: 17.81MB