No SSO cookie

Premieră Rolls-Royce Dawn în România

voteaza
(0/ 0)
Premieră Rolls-Royce Dawn în România
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cel mai mare showroom BMW din sud-estul Europei, Automobile Bavaria Băneasa, a împlinit zece ani de la inaugurare. Cu această ocazie Automobile Bavaria, dealerul care deţine singurul service Rolls-Royce din regiune, a prezentat în premieră naţională cea mai luxoasă decapotabilă Rolls-Royce a momentului: noul Rolls-Royce Dawn

 
 

Automobilul este inspirat de legendarul Rolls-Royce Silver Dawn de la începutul anilor '50. Rolls-Royce Dawn reprezintă un omagiu contemporan adus sentimentului antrenant de libertate nemărginită. Renunţând la orice fel de compromis, modelul Dawn decapotabil realizează o combinaţie perfectă de confort, eleganţă şi rafinament şi oferă o dimensiune complet nouă a luminozităţii şi relaxării, combinate cu dinamica superioară - şi fără restricţii în ceea ce priveşte spaţiul interior.Rolls-Royce Dawn este propulsat de un motor V12 de 6,6 litri şi 570 CP, cu o acceleraţie de 4,6 secunde de la 0 la 100 km/h, o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h si o greutate de 2360 kg. Preţul de listă al automobilului prezentat la showroom-ul Automobile Bavaria Băneasa este de 405.000 Euro.Dawn este singura decapotabilă Rolls-Royce a momentului şi al treilea model de acest tip lansat în ultimii 45 de ani. Cu acoperisul inchis, vă va surprinde prin liniştea din interiorul habitaclului.În prezent, în Romania sunt înmatriculate 66 de automobile Rolls-Royce. În anul 2016, Automobile Bavaria a vândut în România un automobil nou marca Rolls-Royce.

ab_10ani_selectie_079

 

Prezenţi la evenimentul aniversar şi premiera Rolls-Royce Dawn, prietenii şi ambasadorii mărcii BMW – Automobile Bavaria, Ilie Năstase, Gheorghe Hagi şi Dragoş Bucur au oferit participanţilor câteva momente inedite alături de Toni Grecu. Vorbind despre parteneriatul cu Automobile Bavaria şi marca BMW, Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi au rememorat momentele de la deschiderea showroom-ului, în anul 2006 şi au vorbit despre buna relaţie pe care au avut-o cu marca până în prezent.Un alt moment special al evenimentului a fost reîntâlnirea dintre domnul Michael Schmidt şi domnul Ovidiu Săraru, primul client al Automobile Bavraria Baneasa, de profesie avocat, posesorul unui automobil BMW X3 achiziţionat în anul 2006, în prima zi în care a fost deschis showroom-ul BMW. Pe parcursul celor zece ani de când a cumpărat automobilul, domnul Săraru a rămas client fidel Automobile Bavaria şi reprezintă un etalon de loialitate şi satifacţie a clientului. Cu această ocazie, Michael Schmidt i-a înmânat domnului Săraru o diplomă de mulţumire şi un card de loialitate pentru achiziţia unor produse sau accesorii BMW.

vzv_8208

 

Showroom-ul Automobile Bavaria Băneasa a lansat pe parcursul celor zece ani de la deschidere cele mai importante modele BMW pe piaţa din România. La aniversarea a zece ani de la inaugurare a expus, alături de alte modele BMW şi MINI, un automobil unic în România: noul BMW M4 GTS, singurul exemplar din 700 de modele construite pentru întreaga lume care va circula pe şoselele patriei.

În cadrul deschiderii evenimentului de tip “Porţi Deschise” – 10 ani Automobile Bavaria Băneasa - a fost prezentat noul ambasador al mărcii MINI în România: Dragoş Bucur. Dragoş s-a arătat onorat de faptul că, alături de Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi, face parte dintr-un club restrâns de personalităti care s-au alăturat mărcilor reprezentate de Automobile Bavaria Group. Începând cu luna octombrie, Dragoş conduce noul MINI Clubman, cel mai sofisticat MINI creat până în prezent.“Îmi place la MINI faptul că de fiecare dată când mă uit la el îmi dă senzația de libertate. Nu vine neapărat din opțiuni şi dotări. Cred că e ceva din forma lui care îmi transmite un mod de a lua viața ușor.” a declarat Dragoş, facând referire la automobilul pe care îl conduce, un MINI Cooper S Clubman cu o putere de 192 CP şi o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 7,2 secunde.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4711 :: 15.1MB