No SSO cookie

Toyota Avensis este "Masina Anului" pentru cititorii www.masini.ro

voteaza
(0/ 0)
Toyota Avensis este "Masina Anului" pentru cititorii www.masini.ro
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Situl www.masini.ro, primul portal vertical din domeniu auto acordă modelului Toyota Avensis titlul de "Maşina Anului" în urma voturilor propuse de cititori săi.

 
 
[poza1s]Toyota Avensis, noul model al constructorului japonez în segmentul mediu superior, s-a impus în urma preferinţelor exprimate de membrii www.masini.ro, cu 33,9% din voturi, faţă de 27,6% acordate principalei contracandidate, BMW Seria 5. Mazda3, a întregit podiumul la această primă ediţie a votului "Maşina Anului", cu 10,2% din voturi, fiind urmată îndeaproape de modelul Audi A3. Modelul Fiat Panda desemnată "Maşina Anului 2004 în România" în competiţia organizată de către organizaţiile de presă auto APAR şi UZEAR s-a situat la egalitate de puncte cu Nissan Micra, pe poziţia 6-7, în uma lui Opel Meriva. [poza2s]În competiţie au mai participat modelele Citroen C2, Chevrolet Nubira şi Honda Accord. Este de remarcat faptul că Honda Accord, un model de aceeaşi clasă cu Toyota Avensis, s-a situat în opţiunea cititorilor www.masini.ro în coada clasamentului, în timp ce la "Maşina Anului 2004 în România", a fost până în ultimul moment un pretendent la titlu alături de Panda, pierzând competiţia la limita unui singur vot. Toyota Avensis a ocupat poziţia a treia în votul jurnaliştilor. Concursul "Maşina Anului" oganizat de www.masini.ro şi AUTOIDENT avea în plus scopul de a premia unul dintre cititorii sitului care au intuit maşina ce a fost premiată în competiţia oficială organizată de cele două asociaţii de presă auto. Întrucât nu am organizat încă o tragere la sorţi, îi rugăm pe această cale pe toţi cei care au votat Fiat Panda să trimită un e-mail la adresa leo.ancuta@masini.ro cu datele de contact - nume, adresa, număr de telefon. Primul e-mail primit pe adresa menţionată va desemna câştigătorul concursului, premiul constând într-un sistem de protecţie auto oferit de AUTOIDENT.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1413 :: 17.77MB