No SSO cookie

B&S Motors a înregistrat un record de vânzari al masinilor Suzuki în luna iunie

voteaza
(0/ 0)
B&S Motors a înregistrat un record de vânzari al masinilor Suzuki în luna iunie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

B&S Motors, importator al mărcii Suzuki, a vândut, în luna iunie, un număr de 50 de autoturisme, acesta fiind un record absolut de vânzări lunare pentru marca Suzuki în Romania, a declarat, marţi, site-ului www.masini.ro, Cornel Ardeleanu, director de vânzări al companiei.

 
 
[poza1s]“Dacă în primele cinci luni ale anului compania a vândut un număr de 103 autoturisme, în luna iunie numărul de 50 de autoturisme reprezintă 49% din totalul livrărilor corespunzătoare perioadei ianuarie – mai”, a precizat oficialul B&S Motors. Un element remarcabil este faptul că, din totalul vehiculelor comercializate în iunie, un volum de 17 unităţi reprezintă modelul Wagon R+. Comparativ, primele cinci luni ale anului, când B&S Motors a vândut cumulat 17 unităţi Wagon R+, rezultă destul de clar interesul sporit al pieţei pentru acest model al firmei Suzuki. [poza2s]“Aceste rezultate se datorează atât calităţilor şi designului deosebit al autoturismului, cât şi ofertei speciale de finanţare prin Raiffeisen Leasing”, a adăugat Ardeleanu. Modelul Wagon R+ are ca public ţintă, în mod special familia, principala sa caracteristică fiind un spaţiu interior generos şi ingenios folosit. Printr-o manevră ce durează două minute, acest autoturism se poate transforma într-un “van” cu două locuri, beneficiind de un volum util de 1.250 litri. Ţinând cont de lungimea de numai 3.5 m, acest volum mare de încărcare îl face să fie cel mai spaţios autoturism din clasa sa. Preţul acestui model incepe de la 7700 euro. [poza3s]În ceea ce priveşte comercializarea motocicletelor Suzuki, în luna iunie, B&S Motors a vândut un număr de 3 unităţi, cumulând pentru prima jumătate a anului un total de 16 unităţi. Cele mai căutate modele de motociclete sunt modelele de viteză GSX750F, GSX1400 şi GSX1300R – Hayabusa.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1456 :: 17.76MB